Scaun/Fotoliu pescuit la crap Delphin VISION C2G, fara manere, 49x45x46 cm

Scaune pescar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Scaun/Fotoliu pescuit la crap Delphin VISION C2G, fara manere, 49x45x46 cm

101002540

Nou

Scaun/Fotoliu pescuit la crap Delphin VISION C2G, fara manere, 49x45x46 cm

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

89.94 Lei x 4 rate

359.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

MaterialAluminiu
TipScaun standard
ModelVision C2G
CuloareMulticolor
Tip pieseFixe
SportPescuit
Numar bucati/set1
Material structuraAluminiu
Tip produsScaun

Informatii

Scaun/Fotoliu pescuit la crap Delphin VISION C2G, fara manere, 49x45x46 cm

VISION este modelul cel mai mic dintre fotoliile pentru pescarii de crap de la marca Delphin. Contrar parametrilor săi dimensionali se remarcă prin stabilitate, confortul oferit şi dimensiunile excelente de transport cu greutate foarte redusă. Datorită acestui fapt este chiar predestinat pentru expediţii scurte, eventual pentru expediţiile în care aveţi nevoie de transportarea echipamentului la o distanţă mai mare, dar tot mai doriţi să beneficiaţi de un şezut confortabil pe malul apei.

Picioarele fotoliului sunt prevăzute cu tălpi robuste şi flexibile care se adaptează fiecărei denivelări a terenului şi în acelaşi timp împiedică scufundarea în terenul noroios. Perechea picioarelor din faţă este reglabilă pe înălţime, ceea ce nu va crea probleme pentru montarea scaunului şi în locuri mici şi denivelate. Picioarele din spate sunt fixate cu ajutorul siguranţelor care asigură, că nici în cazul deplasării picioarele fotoliului nu se vor închide şi nu riscaţi o căzătură neaşteptată.

O mare parte a saltelei este realizată din materialul extrem de rezistent 600D care în partea centrală a spătarului este imprimată cu camuflaj C2G. Pe partea superioară a spătarului se găseşte o suprafaţă din material fleece care contribuie la menţinerea căldurii şi a confortului general în timpul şederii.

La seria C2G STALX am adus şi inovaţii orientate spre simplificarea transportului. Una dintre ele exte clipul din plastic, cu ajutorul căruia este posibilă fixarea fotoliului după pliere, ceea ce împiedică deschiderea sa. A doua inovaţie este chinga detaşabilă care permite purtarea uşoară a fotoliului suspendat pe umăr.

Camuflajul de stil patentat din atelierul mărcii Delphin sub marca C2G are multe forme şi unghiuri de abordare. Exact aşa şi denumirea sa, pe care o putem traduce liber ca şi Carpath de generaţia a 2-a, ceea ce face trimitere direct la predecesorul său, dar îl putem citi şi ca Carpath to Green, deci trecerea ideii de Carpath în culoarea verde. Unicitatea şi inconfundabilitatea sa constă în elementele din care este creat. La prima vedere este vorba de un camuflaj creat din trei nuanţe diferite de verde. Dar, totul se schimbă în cazul unei priviri mai detaliate, când remarcaţi siluetele crapilor, componentelor monturii de crap şi logo-urilor mărcii Delphin împreună cu marcarea C2G. Datorită acestei variante irepetabile, echipamentul dumneavoastră de pescar devine instantaneu unică şi maxim originală.

Caracteristici scaun/Fotoliu pescuit la crap Delphin VISION C2G, fara manere, 49x45x46 mm

  • Parametri tehnici:
  • Dimensiuni şezut: 49x45cm
  • Înălţime spătar: 46 cm
  • Înălţime şezut: 30-36cm
  • Greutate: 4 kg
  • Dimensiune de transport: 61x53x13cm

Prezentare video scaun/Fotoliu pescuit la crap Delphin VISION C2G, fara manere, 49x45x46 mm

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL