Categorii

Producători

Informaţii

Informatii generale privind livrarea comenzilor realizate pe site-ul gonefishing.ro 

1. Metode de livrare disponibile pe site-ul gonefishing.ro

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciile de curierat FanCourier, Sameday Courier, Posta Romana - Coletarie sau Posta Romana - Prioripost.

2. Timpul de livrare pentru comenzile realizate pe site-ul gonefishing.ro

Pentru comenzile realizate in fiecare zi pana la ora 12.00, in functie de stoc, comenzile se predau curierului in aceeasi zi. Comenzile realizate dupa ora 12.00 a zilei in curs se predau in cursul zilei urmatoare. Timpul de livrare poate oscila intre 24 ore de la predarea coletului pana la 72 ore de la predarea acestuia, de luni.

2.1. Livrarea prin curierat rapid - Fan Courier

Logo Fan Courier - gonefishing.ro

Livrarea prin curierat rapid - FanCourier. Daca se selecteaza livrarea prin curierat rapid (FanCourier) termenul de livrare este de 24 ore, daca in localitatea destinatie exista sediu FanCourier. Totusi, pentru localitatile pentru care livrarea se efectueaza prin Bucuresti, termenul de livrare poate fi si de 48 ore. Daca localitatea in care se livreaza coletul nu are sediu FanCourier, pot aparea costuri suplimentare de transport in functie de numarul de km suplimentari pe care curierul trebuie sa-i parcurga pentru a livra coletul.

Lista completa a destinatiilor acoperita de Fan Courier este disponibila aici.

Lista destinatiilor pentru care se percep kilometri suplimentari este disponibila aici.

Urmarire colet: https://www.fancourier.ro. Daca nu ati primit numarul de livrare al coletului va rog sa il solicitati la aceste numere de telefon: 0742-795373, 0749-147609.

Locatii in care livrarea se efectueaza in 24 de ore (de luni pana vineri):

Locatii FanCourier cu livrare in 24 ore de luni pana vineri


Locatii in care livrarea se efectueaza in 24 de ore (de miercuri pana vineri):

Locatii FanCourier cu livrare in 24 ore de miercuri pana vineri


Pentru locatiile care nu se regasesc in link-urile de mai sus livrarea se efectueaza in 48 de ore.

2.2. Livrarea prin curierat rapid - Sameday Courier

Sameday Courier Logo - gonefishing.ro

Livrarea prin curierat rapid - Sameday Courier. Daca se selecteaza livrarea prin curierat rapid (Sameday Courier) termenul de livrare este de 24 ore, daca in localitatea destinatie exista sediu Sameday Courier. Totusi, pentru localitatile pentru care livrarea se efectueaza prin Bucuresti, termenul de livrare poate fi si de 48 ore. Daca localitatea in care se livreaza coletul nu are sediu Sameday Courier, pot aparea costuri suplimentare de transport in functie de numarul de km suplimentari pe care curierul trebuie sa-i parcurga pentru a livra coletul.

Lista completa a destinatiilor acoperita de Sameday Courier este disponibila aici.

Urmarire colet: HTTPS://www.sameday.ro. Daca nu ati primit numarul de livrare al coletului va rog sa il solicitati la aceste numere de telefon: 0742-795373, 0749-147609.

2.3. Livrarea prin servicii postale - Posta Romana Prioripost

Posta Romana Prioripost - gonefishing.ro

Livrarea prin curieratul Postei Romane - Prioripost. Daca se selecteaza livrarea prin curierat rapid (Prioripost) termenul de livrare este de 3 - 4 zile lucratoare. Serviciul Prioripost este valabil doar in localitatile mari (in orase).

Lista completa a destinatiilor acoperita de Prioripost este disponibila aici.

Urmarire colet: HTTPS://WWW.POSTA-ROMANA.RO. Daca nu ati primit numarul de livrare al coletului va rog sa il solicitati la aceste numere de telefon: 0742-795373, 0749-147609.


Livrarea prin Posta Romana
. Daca se selecteaza livrarea prin Posta Romana, termenul de livrare este de 2 - 4 zile lucratoare. Plata coletelor se efectueaza ramburs.

2.3. Livrarea prin servicii postale - Posta Romana Coletarie

Posta Romana Coletarie - gonefishing.ro

Livrarea prin serviciul Postei Romane - Coletarie. Daca se selecteaza livrarea prin curierat rapid (Prioripost) termenul de livrare este de 5 - 6 zile lucratoare. Serviciul Coletarie este valabil in orice localitate din tara.

Lista completa a destinatiilor acoperita de Posta Romana - Coletarie este disponibila aici.

Urmarire colet: HTTPS://WWW.POSTA-ROMANA.RO. Daca nu ati primit numarul de livrare al coletului va rog sa il solicitati la aceste numere de telefon: 0742-795373, 0749-147609.


Livrarea prin Posta Romana
. Daca se selecteaza livrarea prin Posta Romana, termenul de livrare este de 2 - 4 zile lucratoare. Plata coletelor se efectueaza ramburs.

3. Costuri de livrare pe site-ul gonefishing.ro

Logo Fan Courier - gonefishing.ro

Costuri de livrare prin Fan Courier. Daca se selecteaza livrarea prin Fan Courier, costurile de livrare sunt 20 lei. In cazul in care solicitati livrarea intr-o localitate in care nu exista sediu Fan Courier si firma de curierat percepe costuri suplimentare, coletul va fi livrat in cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Sameday Courier Logo - gonefishing.ro

Costuri de livrare prin Sameday Courier. Daca se selecteaza livrarea prin Fan Courier, costurile de livrare sunt 20 lei. In cazul in care solicitati livrarea intr-o localitate in care nu exista sediu Fan Courier si firma de curierat percepe costuri suplimentare, coletul va fi livrat in cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Posta Romana Prioripost - gonefishing.ro

Costuri de livrare prin Posta Romana Prioripost. Daca se selecteaza livrarea prin Posta Romana, costurile de livrare sunt 20 lei.

Posta Romana Coletarie - gonefishing.ro

Costuri de livrare prin Posta Romana Coletarie. Daca se selecteaza livrarea prin Posta Romana, costurile de livrare sunt 15 lei.

Livrare gratuita! Beneficiati de livrare gratuita pentru comenzi de minim 300 lei (fără transport inclus).

4. Informatii suplimentare

ATENTIE! Verificati integritatea produselor in momentul primirii coletului prin firmele de curierat sau prin Posta Romana. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat. Este neaparat necesar in procesul verbal intocmit de curier sa fie mentionat ca produsele au fost ambalate corespunzator. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare. Pe perioada garantiei, clientul este obligat sa pastreze intacte ambalajele produselor, in caz contrar garantia se pierde.


Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL