Categorii

Producători

Informaţii

Despre gonefishing.ro - ATTIC SOFTWARE S.R.L.

Logo gonefishing.ro - Despre Noi

1. Datele de identificare ale societatii comerciale care administreaza site-ul gonefishing.ro

Site-ul este administrat de:

Denumire societate: ATTIC SOFTWARE S.R.L.
C.U.I/C.I.F: RO36003776
Număr de înregistrare la Registrul Comerţului:
J33/626/25.04.2016
Capital social:
200 lei
IBAN:
RO34 INGB 0000 9999 0587 1418
Banca: ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Suceava
Adresa corespondenta: Str. Luceafarul nr. 22, Cod Postal: 720350, loc. Suceava, jud. Suceava
Adresa de e-mail: office[at]gonefishing[punct]ro
Telefoane de contact (relatii clienti, informatii stocuri): 0742-795373, 0749-147609
Program de functionare: zilnic intre orele 08.00 - 22.00

Societatea noastra este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu numarul 26190.

Logo gonefishing.ro - ATTIC SOFTWARE SRL

2. Scurt istoric despre gonefishing.ro

In 2010 am identificat o oportunitate: am observat ca pe o anumita nisa si anume, pe piata on-line a articolelor de pescuit exista posibilitatea de infiintare de noi site-uri. Piata on-line pe nisa articolelor de pescuit in Romania, nu era foarte dezvoltata in acel moment si am hotarat sa creez un site, cu articole de pescuit produse sau importate de firma Baracuda. In oferta site-ului gonefishing.ro au aparut produse din marcile: Baracuda, Alcedo, Quantum, Behr, Zebco, Shimano. De asemenea, hotararea de a deschide site-ul a fost luata si sub imboldul participarii la un curs sponsorizat de Uniunea Europeana, un curs cu tematica "Realizarea magazinelor pentru comert electronic".

La acel moment gama de produse de pe site-ul nostru era destul de greu accesibila publicului larg, doar anumite produse din oferta noastra puteau fi achizitionate on-line. Consider ca prin infiintarea acestui website, am facilitat accesul la produsele din oferta, unui public mult mai numeros decat cel de pana atunci. De asemenea, prin atitudinea fata client, consider ca am adus un plus comertului on-line din Romania. Un obiectiv important al site-ului nostru este de a oferi clientului o experienta cat mai placuta, o experienta pe care si noi, la randul nostru, ne-o dorim in calitate de clienti ai altor site-uri din Romania sau din alte tari. In concluzie, clientul este in centrul atentiei noastre si activitatea noastra este orientata spre clinet. Spre deosebire de altii, suntem asumati, nu urmarim profitul cu orice pret si ne dorim ca experienta clientului cu site-ul gonefishing.ro sa fie una pozitiva.

Revenind la produsele vandute, acestea sunt importate de firma Baracuda si unele dintre acestea reprezinta si marci inregistrate. Astfel, în 2002, a apărut brandul "Baracuda" înregistrat la OSIM, iar începând cu 2003 au aparut pe piaţă şi primele lansete de carbon şi mulinete purtând noul logo. În prezent, brandul "Baracuda" este marcă înregistrată în E.U. şi China. An de an, furnizorul nostru a diversificat gama de produse purtând sigla "Baracuda" şi în paralel am introdus şi alte serii de articole de pescuit sub denumiri (înregistrate la OSIM) ca: "Golden Master", "Aqua Crocodile", "Globe Dragon", "Cobra", "Sea Hawker", "Scorpion", "Fighter", "Warrior", "Lizard", "House or Karp", "Happy Karp" si "Silver Star".

În momentul de faţă, peste 50 de companii produc în fabricile lor articole de pescuit sub sigla "Baracuda", aceleaşi fabrici producând în paralel repere asemanatoare şi pentru giganţii mondiali din domeniu. Experienţa fabricanţilor garantează calitatea produselor "Baracuda". Calitatea si cantitatea produselor au crescut de la an la an, astfel, in acest moment, Baracuda este unul dintre cei mai mari jucatori din piata din Romania si care ofera produse de calitate la preturi accesibile.

De asemenea, in calitate de unic distribuitor al unor diferite companii de profil din întreaga lume, furnizorul nostru ne pune la dispozitie mai multe marci de articole de pescuit. Printre acestea enumerăm: SASAME (Japonia) pentru ace de pescuit, fir textil şi mulinete; HAYABUSA (Japonia) pentru ace de pescuit; TRAPER (Polonia) pentru nadă şi accesorii de pescuit; MISTRALL (Polonia) pentru fire de pescuit, fir textil, voblere şi ochelari polarizanţi; BEHR (Germania) pentru îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pescuit; ALCEDO & DIP (Italia) pentru lansete, mulinete, accesorii pescuit.

De asemenea, furnizorul nostru a colaborat în regim de distribuitor cu firmele: SHIMANO (Japonia) pentru lansete, mulinete, fire; ZEBCO, QUANTUM, BROWNING & RHINO (Germania) pentru lansete, mulinete, accesorii de pescuit; ROLLO (Croaţia) pentru voblere; ICHTHYS (Slovacia) pentru accesorii pescuit; OMOTO (Taiwan) pentru mulinete. Toate aceste produse au fost sau sunt comercializate de gonefishing.ro.


Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL