Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii mai bune, pentru a memora preferintele și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. close

Categorii

Producători

Informaţii

Confidentialitatea datelor

Compania noastra este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu numarul 26190. Aceasta situatie se poate verifica pe site-ul http://www.dataprotection.ro.

Toate datele personale transmise catre site-ul http://www.gonefishing.ro pe care ni le furnizati in calitate de vizitator sau utilizator sunt prelucrate numai in scopul oferirii in conditii cat mai bune a serviciilor furnizate de site-ul GONEFISHING (www.gonefishing.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul GONEFISHING (www.gonefishing.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii GONEFISHING (www.gonefishing.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Oferirea de reduceri clientilor fideli;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea GONEFISHING (www.gonefishing.ro) si a tertilor cu care GONEFISHING (www.gonefishing.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe GONEFISHING (www.gonefishing.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar GONEFISHING (www.gonefishing.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office[at]gonefishing.ro.


Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL