Scaun crap Delphin GrandX, rabatabil, verde

Scaune pescar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Scaun crap Delphin GrandX, rabatabil, verde

101003327

Nou

Scaun crap Delphin GrandX, rabatabil, verde

Mai multe detalii

Stoc furnizor. Livrare in 7 zile.


Credit module tbi bank 3.3.5

157.58 Lei x 4 rate

629.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

MaterialAluminiu
TipScaun standard
ModelDelphin GrandX
CuloareMulticolor
Tip pieseFixe
SportPescuit
Numar bucati/set1
Material structuraAluminiu
Tip produsScaun
Numar posturi:1

Informatii

Scaun crap Delphin GrandX, rabatabil, verde

Delphin Grand X este un scaun confortabil, dar robust, care reprezintă o îmbunătățire a modelului Delphin Grand, deja consacrat și popular. Acest scaun de înaltă calitate este echipat cu o saltea confortabilă, cusută cu model. Marginile saltelei sunt acoperite cu o țesătură 600D, care sporește rezistența la uzura mecanică și prelungește durata de viață a saltelei. Acest material are o bună impermeabilitate, reducând absorbția umezelii de către materialul de bază. Partea superioară a spătarului prezintă o tetieră, decorată cu logo-ul produsului. Tetiera este umplută cu spumă cu memorie, oferind un nivel excepțional de confort. Poziția spătarului poate fi reglată cu ajutorul mecanismului de lanbalamale situat pe părțile laterale ale scaunului.

Construcția robustă din oțel sudat asigură rezistență, iar spațierea înclinată a picioarelor asigură o stabilitate ridicată, apreciată în special de pescarii de crap de dimensiuni mari. În ciuda construcției sale solide, scaunul este relativ ușor. Pentru un transport facil, scaunul este echipat cu o curea detașabilă care poate fi purtată pe umăr, eliberând mâinile pentru a transporta alte echipamente de pescuit. În plus, scaunul este echipat cu o clemă de plastic care fixează poziția acestuia în timpul transportului și previne o deschiderea nedorită.

Picioarele scaunului sunt reglabile în înălțime cu ajutorul unui mecanism cu pârghie pentru a se adapta la terenul accidentat în timpul pescuitului în condiții dificile. Poziția scaunului este, de asemenea, asigurată de picioare pivotante robuste, cu o suprafață mare de aderență care împiedică ca acestea să se scufunde în solul umed de pe malul apei.

Delphin Grand X este un scaun pe care îl va aprecia orice pescar de crap, care apreciază confortul și fiabilitatea în timpul sesiunilor lungi de pescuit la crap.

Caracteristici scaun crap Delphin GrandX, rabatabil, verde

  • Dimensiunile scaunului: 58x50cm
  • Înălțimea spătarului: 65cm
  • Înălțimea scaunului: 35-45cm
  • Greutate: 7,5 kg
  • Dimensiuni de transport: 80x65x20cm

Prezentare video scaun crap Delphin GrandX, rabatabil, verde

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL