Scaun pescuit Delphin GUARDIAN, rabatabil, camuflaj

Scaune pescar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Scaun pescuit Delphin GUARDIAN, rabatabil, camuflaj

101002541

Nou

Scaun pescuit Delphin GUARDIAN, rabatabil, camuflaj este un scaun exclusivist, cu un spătar înalt, care a fost conceput pentru a-ți oferi cel mai mare confort în timpul sesiunilor de pescuit. Cadrul este construit dintr-un material foarte ușor și foarte rezistent iar designul scaunului va atrage privirile imediat.

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

160.08 Lei x 4 rate

639.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

MaterialAluminiu
TipScaun standard
ModelDelphin Guardian
CuloareMulticolor
Tip pieseFixe
SportPescuit
Numar bucati/set1
Material structuraAluminiu
Tip produsScaun

Informatii

Scaun pescuit Delphin GUARDIAN, rabatabil, camuflaj

Scaunul pentru pescuit Delphin GUARDIAN este un scaun exclusivist, cu un spătar înalt, care a fost conceput pentru a-ți oferi cel mai mare confort în timpul sesiunilor de pescuit. Cadrul este construit dintr-un material foarte ușor și foarte rezistent iar designul scaunului va atrage privirile imediat.

Scaunul este îmbrăcat într-o combinație de câteva tipuri de materiale textile foarte rezistente, iar pe mijloc este căptușit cu fleece. Pe laterale avem parte de materialul 600D cu noul camuflaj C2G. Deasemenea scaunul este dotat cu o tetieră, această tetieră fiind imbrăcată in fleece pentru un confort termic sporit în zona gâtului atunci când este nevoie.

Picioarele reglabile ale scaunului sunt dotate cu sistem de blocare și tălpici pentru noroi, făcând din acesta aliatul perfect pe orice tip de teren.
Ajustarea spătarului se face cu ajutorul cotierelor, așa că nu veți mai fi nevoit să vă ridicați de pe scaun pentru a vă găsi poziția comodă.
Seria C2G STALK vine deasemenea cu câteva inovații legate de transport.Una dintre ele este un clips de plastic care impiedică deschiderea accidentală a scaunului odată ce acesta a fost împachetat.Totodată este dotat cu o bretea detasabilă cu ajutorul căreia veți putea transporta scaunul pe umăr.
Toate aceste caracteristici cât și designul unic, fac din GUARDIAN un scaun de TOP.

Noul patent camuflaj brevetat de către Delphin și denumit C2G are mai multă semnificație decât poate recunoaște ochiul la prima vedere.C2G provine de la ‘Second Generation of Carpath’(în limba româna A doua Generație Carpath) cât și ‘Carpath to Green’,reprezentând camuflajul nostru consacrat Carpath dar în culoarea Verde.Acest camuflaj are intr-adevăr un stil unic.Inițial pare că este compus doar din trei nuanțe de verde, dar la o privire mai atentă vom identifica siluete de Crap, accesorii pentru monturi cât si loggo-ul Delphin.Cu noul design C2G echipamentul tău de pescuit va avea cu adevărat un stil original.

Caracteristici scaun pescuit Delphin GUARDIAN, rabatabil, camuflaj

  • Dimensiunea șezutulii: 60x50 cm
  • Înalțimea spătarului: 70 cm
  • Înalțimea șezutului: 33-45 cm
  • Greutate: 6.3 kg
  • Dimensiuni de transport: 85x60x18 cm

Prezentare video scaun pescuit Delphin GUARDIAN, rabatabil, camuflaj

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL