Categorii

Producători

Informaţii

Renuntarea la cumparare 

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul sa va retrageti din contractul de vanzare cumparare returnand produsul achizitionat in termen de 14 zile de la data la care produsul a fost livrat conform Termenilor si Conditiilor, fara a indica vreun motiv anume. 

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne aduceti la cunostinta decizia de retragere printr-un e-mail transmis la adresa sau prin posta la ATTIC SOFTWARE SRL adresa Loc. Suceava, jud. Suceava,  Str. Luceafarului nr. 22,  BL. E-83,  SC. A,  ET. 3,  AP. 14 cu mentiunea „ RETUR GONEFISHING.RO”). Informatiile ce trebuie transmise prin e-mail: Nume, prenume, telefon, numar comanda, cod produs, cantitate de returnat, contul in care va va fi rambursata contravaloarea produselor, alte informatii. 

Aveti posibilitatea de a descarca un model de formular de retur de aici. Oricum, acceptarea returului nu este conditionata de acest formular, este suficient sa transmiteti un e-mail cu informatiile solicitate.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar, rambursarea valorii produsului se va face in maxim 10 de zile de la returul acestuia.

Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient sa trimiteti informatiile solicitate in acest scop pana la expirarea termenului de 14 zile de la livrarea produsului. Instiintarea privind returul trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu codul produsului mentionat in Magazin la rubrica descrierea produsului, data la care v-a fost livrat si adresa de livrare, precum si contul bancar in care se va efectua rambursarea sumelor de bani incasate.

In cazul in care doriti sa va retrageti din contract, trimiteti produsele returnate la adresa: Loc. Suceava, jud. Suceava,  Str. Narciselor nr. 1 cu mentiunea „RETUR GONEFISHING.RO” in ambalajul original, cu etichetele atasate la livrare. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire sau defecte.  Clientul suporta costurile directe de returnare a marfurilor (de ex. costurile cu expeditia coletului catre depozitul nostru). Coletul se poate transmite si cu plata la destinatie, urmand ca taxa de 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, gonefishing.ro isi rezerva dreptul de a solita o taxa pentru readucerea la stadiul initial (daca este posibil) sau, pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului second hand, sau, la optiunea clientului, ii va re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conform O.U.G.34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G.34/2014.

Politica de retur

Se poate solicita returnarea produselor in urmatoarele conditii:

  • produsul este nefunctional din primele 24 h de la receptie sau coletul prezinta deteriorari: daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia la domiciliu prin curier - aveti posibilitatea sa reclamati acest lucru si sa solicitati returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un alt produs. Pentru produsele ale caror colete prezinta deterioari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor, si sa anuntati imediat site-ul gonefishing.ro.
  • produse care au fost livrate gresit - daca s-a/s-au livrat din greseala alte produse/alt produs fata de cel/cele comandat/comandate va rugam sa ne semnalati aceasta situatie, prin expedierea produsului corect.
  • produs defect si aflat in perioada de garantie - produsul se expediaza catre site-ul gonefishing.ro imediat. Produsul trebuie expediat si trebuie insotit, obligatoriu de certificatul de garantie, de documentele cu care acesta a venit insotit si de toate acesoriile originale. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, la telefoanele si adresele afisate pe site-ul gonefishing.ro.
  • de retinut - in cazul in care produsele returnate prezinta ambalaje deterioarate, incomplete sau necorespunzatoare, urme de uzura, zgarieturi, loviri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a retine o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

  • produsul nu este conform cu specificatiile de pe site: daca produsul nu este conform cu specificatiile afisa pe site-ul gonefishing.ro, aveti posibilitatea sa solicitati returnarea acestuia, sau inlocuirea cu un alt produs.

In cazul retragerii din contract Magazinul va returna sumele incasate, mai putin costurile de livrare ale produselor daca au fost percepute, deindata, sau nu mai tarziu de 14 zile de la data cand Magazinul a fost informat despre decizia de a renunta la produs. Returnarea sumelor se face prin plata online in contul mentionat in instiintarea de retur. Magazinul poate amana returnarea platii pana la momentul primirii produsului la adresa Loc. Suceava, jud. Suceava, Str. Narciselor nr. 1.


Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL