Categorii

Producători

Informaţii

Oferte speciale

 

Bine ati venit pe site-ul "gonefishing.ro - Articole de pescuit". Acest site este dedicat pescarilor amatori si nu numai. Aceasta sectiune, explica detaliat pasii ce trebuie urmati pentru a achizitiona articole de pescuit din magazinul nostru.

 

Pasul 1. Prezentarea interfetei magazinului gonefishing.ro

 

Magazinul este organizat in 3 coloane. Coloana din stanga contine meniul secundar prin care se poate naviga pentru a descoperi produsele oferite spre vanzare ordonate dupa categorii. Pentru clientii care urmaresc sa achizitioneze o anumita marca este disponibila, mai jos, sortarea dupa producator. Zona de informatii generale despre transport, livrare, politica de confidentialitate este disponibila de asemenea in partea stanga. Coloana din dreapta contine modulul de cautare al site-ului, cosul personal, prezentarea produselor nou introduse in baza de date a magazinului gonefishing.ro si un top al vanzarilor. Coloana centrala va prezinta oferte curente disponibile in magazin.

1. Interfata magazinului on-line gonefishing.ro

Prezentare interfata gonefishing.ro Pas1

 

Pasul 2. Navigarea prin meniul de produse

Navigarea prin meniul din stanga al magazinului gonefishing.ro este facila. Informatiile din magazin sunt grupate in categorii principale, impartite la randul lor in subcategorii. Navigarea se realizeaza folosind click stanga. Fiecare categorie contine subcategoriile corespunzatoare. Astfel, la efectuarea unui click pe categoria "Barci pescuit", vor fi afisate subcategoriile corespunzatoare: "Barci pescuit", "Motoare electrice pentru barci de pescuit" si "Veste de salvare".

2. Navigarea prin meniurile magazinului gonefishing.ro

Navigarea prin meniul de produse al magazinului gonefishing.ro

 

Pasul 3. Realizarea unui cont de client pe magazinul gonefishing.ro

Crearea unui cont de client este obligatorie pentru o comanda in magazin. Realizarea acestei operatiuni este simpla. Se acceseaza sectiunea "Contul meu". Va apare o pagina cu doua optiuni: inregistrarea unui client nou utilizand adresa de mail in partea stanga a paginii sau accesarea unui cont deja creat. In partea centrala, superior, este prezentata evolutia dumneavoastra in procesul de inregistrare. Pentru a crea un cont trebuie sa parcurgeti toti pasii.

Crearea unui cont nou

1. Se introduce adresa de mail si se apasa "Creare cont".

3. Crearea unui cont de utilizator in magazinul gonefishing.ro

Adresa de mail pentru creare cont in magazinul gonefishing.ro

2. Se introduc urmatoarele date: "Titlul (domn/doamna)", "Nume", "Prenume", "Adresa de mail" introdusa la pasul anterior, "Ziua de nastere". Se bifeaza sau nu, in functie de optiunea dvs. primirea de stiri sau oferte speciale.

3. Se introduce adresa: "Firma" daca este cazul, "Prenume" - acelasi ca mai sus, "Nume" - acelasi ca mai sus, "Adresa" - camp ce trebuie sa contina: strada, numarul strazii, bloc, scara, etaj (in functie de existenta acestor informatii), se introduce o alta adresa daca livrarea este dorita in alta locatie decat cea de la prima adresa, se introduce codul postal, orasul/localitatea, judetul. Daca aveti ceva de comunicat echipei gonefishing.ro introduceti aceste detalii in campul "Informatii suplimentare".

4. Se introduc numerele de telefon in functie de caz: telefon fix/telefon mobil.

5. Se introduce un titlu pentru adresa creata: exemplu: "Adresa acasa", "Servici", etc

6. Se apasa butonul "Inregistreaza" din dreapta jos.

4. Introducerea datelor utilizatorului pentru crearea unui cont

Introducerea datelor personale

 

Inregistrarea intr-un cont deja existent

Pentru inregistrarea unui utilizator deja creat (un client care si-a creat contul anterior) trebuie realizati urmatorii pasi:

1. Se apasa click pe butonul "Contul meu" din partea superiora a paginii.

2. Se introduce adresa de mail folosita la crearea contului in partea din dreapta.

3. Se introduce parola folosita la crearea contului.

 

In ambele situatii: crearea cont nou sau inregistrare intr-un cont deja existent, succesul operatiunii este aratat de aparitia unui meniul in stanga sus "Contul meu" ce contine urmatoarele link-uri: "Comenzile mele", "Creditele mele", "Adresa mea", "Informatii personale", "Tichete de reduceri", "Alerte si Iesire". La accesarea contului personal meniul central va fi acelasi ca si meniul din stanga sus din sectiunea "Contul meu".

5. Prezentarea interfetei de client pe site-ul gonefishing.ro

Prezentarea interfetei dupa logarea in contul de client

 

Sectiunea "Contul meu"

Sectiunea "Contul meu" este disponibila doar utilizatorilor care au creat un cont pe site-ul gonefishing.ro. Aceasta zona din magazinul on-line gonefishing.ro, va ofera informatii detaliate despre: starea comenzilor dumneavoastra - "Comenzile mele", reducerile de care beneficiaza contul dumneavoastra - "My credit slips", adresa de livrare pe care ati creat-o la realizarea contului - "Adresa mea", informatiile personale introduse - "Informatii personale", si alertele dumeavoastra.

 

Pasul 4. Realizarea unei comenzi pe site-ul gonefishing.ro

Navigati prin site pentru a vizualiza toate produsele. In momentul in care v-ati hotarat asupra unui produs sau a mai multor produse apasati butonul - "Adauga in cos". In zona din dreapta sus, cosul de produse se va actualiza cu produsele alese si pretul transportului. Puteti alege un produs, sau mai multe produse. Daca doriti sa achizitionati mai multe produse de acelasi tip, apasati de mai multe ori butonul "Adauga in cos" sau apasati "Vizualizare". Dupa apasarea butonului "Vizualizare" se deschide pagina produsului, acolo, unde puteti introduce manual cantitatea dorita.

6. Realizarea unei comenzi pe site-ul gonefishing.ro

Achizitionarea de produse pe site-ul gonefishing.ro

 

Pasul 5. Finalizarea comenzilor pe site-ul gonefishing.ro

Sunteti la cativa pasi de finalizarea comenzii. Pentru a finaliza comanda apasati butonul "Plateste" din dreapta sus. Veti observa ca ati intrat intr-o pagina in care este afisata adresa de livrare. Verificati daca adresa de livrare este corecta si apasati butonul "Urmator" pentru a trece la pasul urmator.

7. Verificarea adresei de livrare

Finalizarea comenzii pe site-ul gonefishing.ro

 

Dupa verificarea adresei de livrare, apasati butonul urmator pentru alegerea metodei de transport. Momentan, site-ul nostru ofera 2 modalitati de transport: prin curieratul rapid "Fan Courier" si prin "Posta Romana". Timpul de tranzit pentru curierat este de 24 h in marea majoritate a localitatilor din tara. Timpul de tranzit pentru Posta Romana este de 3 zile lucratoare de la date trimiterii coletului. Metoda de calcul pentru a vedea valoarea reala a transportului va fi prezentata in sectiunea "Cost transport". Dupa ce ati ales metoda de transport apasati butonul "Urmator".

8. Alegerea metodei de transport

Alegerea metodei de transport pe site-ul gonefishing.ro

 

Dupa apasarea butonului "Urmator" intrati in sectiunea "Metode de plata". Momentan sunt disponibile 2 metode de plata: Plata la livrare (Cash on delivery), Plata prin transfer bancar (Pay by bank wire). Metoda de plata prin Paypal este in acest moment (21.07.2010) in stadiu de testare.

9. Alegerea metodei de plata

Alegerea metodei de plata pe site-ul gonefishing.ro

Momentan sunt disponibile 2 metode de plata: Plata la livrare (Cash on delivery) in sistem ramburs, Plata prin transfer bancar (Pay by bank wire). Metoda de plata prin Paypal este in acest moment (21.07.2010) in stadiu de testare. Pentru alegerea unei metode de plata se efectueaza click stanga pe una dintre optiuni.

10. Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii pentru site-ul gonefishing.ro

Dupa apasarea selectarea metodei de plata "Plata la livrare in sistem ramburs" sau "Plata prin transfer bancar", apare o fereastra prin care se confirma comanda. Confirmarea comenzii se realizeaza apasand butonul "Confirm comanda". Dupa confirmarea comenzii veti primi un e-mail prin care sunteti informat ca ati reusit sa realizati o comanda la magazinul de pescuit http://www.gonefishing.ro. Daca nu ati primit un astfel de e-mail, sau comanda dumneavoastra nu apare in partea stanga - in sectiunea "Istoric Comenzi" trebuie sa contactati personalul site-ului.

 

 

Pentru suport tehnic, sau alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0742-795373, 0749-147609 sau prin formularul de contact. Link-ul catre formularul de contact este partea superioara a paginii in partea stanga.

 


Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL