Categorii

Producători

Informaţii

Logo gonefishing.ro - Miky the TomCat

Metode de plată acceptate de site-ul gonefishing.ro

Folosirea cardurilor de credit/debit Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro - plata online in sistem securizat MobilPay

Logo MobilPay Gonefishing.ro - Articole pentru pescuit

Carduri acceptate la plata de gonefishing.ro

Logo Comodo Secure - gonefishing.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de
siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi
stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate. Pentru platile online cu cardul
este obligatorie utilizarea parolei 3D Secure. 
Se accepta cardurile: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro

Folosirea cardurilor de credit/debit Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro - plata online in sistem securizat EuPlatesc.ro

Logo EuPlatesc.ro Gonefishing.ro

Carduri acceptate la plata de gonefishing.ro

Logo Comodo Secure - gonefishing.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.  

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  • Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

La folosirea cardurilor de credit/debit Visa/Mastercard/Maestro toate tranzactiile sunt securizate

Plateste cu cardul in siguranta - gonefishing.roLa gonefishing.ro toate datele, informatiile si tranzactiile sunt securizate folosind protocolul HTTPS, cu certificat SSL de la COMODO - liderul global in solutii de securitate informatica.
Logo Comodo Secure - gonefishing.roCumparaturi sigure pe site-ul gonefishing.ro

Cumparaturi cu plata in rate fara dobanda prin carduri de cumparaturi folosind procesatorul Mobilpay

Card Avantaj cumpaturi in rate gonefishing.ro

Folosind cardurile de credit de la Card Avantaj emis de Credit Europe Bank beneficiezi de 1- 7 rate fara dobanda pentru orice cumparatura realizata pe www.gonefishing.ro prin procesatorul de plati Mobilpay.

Cumparaturi in rate prin STAR BT la gonefishing.roPlata in rate gonefishing.roFolosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de 1 - 7 rate fara dobanda pentru orice cumparatura realizata pe www.gonefishing.ro prin procesatorul de plati Mobilpay.
Bonus Card de la Garanti BBVAPlata in rate gonefishing.roFolosind cardurile Bonus Card de la Garanti BBVA beneficiezi de 1- 7 rate fara dobanda pentru orice cumparatura realizata pe www.gonefishing.ro prin procesatorul de plati Mobilpay.
Card rate Alfa Bank - gonefishing.roPlata in rate gonefishing.ro

Folosind cardurile cu plata in rate emise de Alpha Bank beneficiezi de 1-7 rate fara dobanda pentru orice cumparatura realizata pe www.gonefishing.ro prin procesatorul de plati Mobilpay.

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1) Adaugi produsele dorite in cos si dai click pe trimitere comanda;
2) La pasul 4 la trimiterea comenzii alegi "Card de debit sau de credit" si trimiti comanda;
3) Vei fi redirectat la pagina de procesare a platii, unde poti introduce numarul card-ului. Daca numarul introdus este pentru un card cu plata in rate, ti se va afisa o sectiune de unde poti alege in cate rate doresti sa platesti, fara dobanda;
4) Apesi butonul "Plateste in siguranta".

Cumparaturi cu plata in rate fara dobanda prin carduri de cumparaturi folosind procesatorul EuPlatesc.ro

Card rate BCR - gonefishing.roPlata 1 - 12 rate gonefishing.ro

Prin card de credit emis de Banca Comerciala Romana - B.C.R.  (Programul Cardul bun de plata)

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri! Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.gonefishing.ro si beneficiezi de oferta standard de  12 rate fara dobanda! Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa , MasterCard GOLD EU, EPB Platinum sau World Signia MasterCard . Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Card rate Piraeus Bank - First Bank - gonefishing.roPlata 1 - 12 rate gonefishing.ro

Prin card de credit emis de Banca Piraues Bank  - First Bank

Plateste prin cardul tau de credit pe website https://www.gonefishing.ro si poti beneficia de 12 rate fara dobanda!Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt: Visa Exact, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard, Visa Business Gold. Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa: Alegi optiunea de plata "Euplatesc.ro - Online prin card bancar”, introduci datele cardului, specifici numarul de rate dorit.

Cumparaturi in rate prin STAR BT la gonefishing.roPlata in rate gonefishing.ro

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 1-7 RATE fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Card rate Alfa Bank - gonefishing.roPlata in rate gonefishing.ro

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit). Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Plata ramburs a coletelor / plata la receptionarea coletului

Iconita plata cash gonefishing.ro - articole pentru pescuitMetoda de plata preferata de clienti este plata ramburs (clientii primesc coletul prin curierat
sau serviciile postale, si la ridicarea acestuia platesc contravaloarea coletului). Plata ramburs
se realizeaza integral la primirea produselor comandate. Achitarea se face doar in numerar
catre firma de curierat de la care primiti coletul

Plata prin transfer bancar - internet banking

Logo transfer bancar plata internet banking gonefishing.roDaca detineti un cont de internet banking puteti efectua transferul banilor prin intermediul acestuia.
Plata dintr-o banca diferita este vazuta de noi doar a doua zi, dar se poate trimite o copie a
extrasului de cont pentru livrarea produselor in aceeasi zi.

Plata prin serviciul de plati Paypal

Logo paypal gonefishing.ro - articole pentru pescuitIn cazul in care doriti sa faceti plata prin paypal va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail:
office<at>gonefishing.ro sau la numerele de telefon afisate pe site.


Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL