Naluca/shad soft BOMB! Rippa, lungime 5 cm, culoare YETI

Naluci soft Delphin

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Shad soft BOMB! Rippa, lungime 5 cm, culoare YETI

690030510

Nou

Naluca/shad soft BOMB! Rippa, lungime 5 cm, culoare YETI

Mai multe detalii

15.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

CuloareMulticolor
SportPescuit
Numar bucati/set5
Tip produsShad

Informatii

Naluca/shad soft BOMB! Rippa, lungime 5 cm, culoare YETI

Acest produs este vândut într-un ambalaj special conceput de designerii noștri. Momelile în sine sunt ambalate în 5 buc într-un blister inovator DuoPACK. Cel mai mare avantaj al său este că puteți să îl vindeți 5 buc, fie pur și simplu desfaceți partea superioară și veți putea vinde câte o bucată. Acest lucru vă va permite să vindeți momeala în magazinul dvs. așa cum vă place, și nu trebuie să decideți dacă e mai rentabil blisterul clasic sau vâniță.

Cea mai populară formă de momeală artificială, cu o gamă foarte largă de utilizări, proiectată de o echipă de designeri și pescari slovaci. Datorită formei sale, momeala imită perfect hrana cea mai preferată a răpitorilor. Mișcarea sa în apă este perfectă din două motive:

1. Imitație perfectă și o mișcare a corpului asemănătoare cu cea a peștelui viu
2. Corpul momelii este turnat dintr-un amestec de cea mai înaltă calitate

Peștele are pe tot corpul o structură fină și pe spate tăieturi, ceea ce ușurează obținerea unui punct în care puteți înfige acul jigului pentru o așezare corespunzătoare. Corpul ferm și coada ultra-fină în apă continuă să vibreze și pot provoca atacul celor mai vigilenți prădători. În plus, peștii ochii 3D, ceea ce contribuie la imitarea și mai mult a unui pește viu.

Echipamentele BOMB! Rippa oferă o gamă largă de modele și cele mai eficiente culori care au fost selectate pe baza unor teste lungi realizate pe apele din întreaga Europă.

Caracteristici naluca/shad soft BOMB! Rippa, lungime 5 cm, culoare YETI

  • Lungime: 5 cm 
  • Numar bucati/set: 5 bucati/set
  • Culoare: YETI

Prezentare video naluca/shad soft BOMB! Rippa, lungime 5 cm, culoare YETI

Reviews

8 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL