Nălucă Soft Delphin ZANDERA UVs, 5 buc/seet, lungime 15 cm, culoare YETI

Naluci soft Delphin

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Nălucă Soft Delphin ZANDERA UVs, 5 buc/set, lungime 15 cm, culoare YETI

101002788

Nou

Nălucă Soft Delphin ZANDERA UVs, 5 buc/set, lungime 15 cm, culoare YETI

Mai multe detalii

29.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

CuloareMulticolor
SportPescuit
Numar bucati/set5
Tip produsShad

Informatii

Nălucă Soft Delphin ZANDERA UVs, 5 buc/set, lungime 15 cm, culoare YETI

ZANDERA UVS reprezintă cel mai renumit model de nălucă soft produs de către Delphin. Astfel, am reușit să combinăm forma perfectă, cele mai atractive culori și prețul excelent! Mișcarea acestei năluci soft va provoca cei mai vicleni pești prădători. Această nălucă a fost concepută și adaptată în totalitate pentru a fi folosită în pescuitul oricărei specii de pești răpitori. Nu vă lăsați păcăliți de numele Zandera (Șalău), cu această nălucă soft veți putea captura exemplare frumoase de șalău dar și de știucă, somn sau biban. Caracteristica principală a acestei năluci este că are o bătaie discretă atât pe cădere cât și pe recuperarea continuă. Am ales să construim corpul nălucii zimțat din două motive importante: primul este reprezentat de faptul că datorită acestor zimți/crestături năluca va emite vibrații atractive, iar cel de al doilea motiv este pentru a ușura munca pescarului, acesta va ști exact cum să armeze năluca pe jig și unde va ieși cârligul din corpul nălucii.Pe spatele nălucii există un canal care va permite ascunderea cu ușurință a cârligului atunci când pescuim în structuri sau vegetație deasă.

Dacă vă întrebați ce înseamnă UVS în denumirea acestei năluci soft, atunci trebuie să știți faptul că în procesul de fabricare al acestor năluci soft am folosit culori UV pentru o reflexie mai bună în apă, fapt care le face mult mai vizibile și atractive pentru peștii răpitori. Ne am gândit de asemenea și la o aromă puternică pe care năluca să o împrăștie în apă, astfel litera S subliniază faptul că năluca este impregnată cu o aromă puternică de sare și pește, o aromă irezistibilă pentru orice pește răpitor.

ZANDERA UVS este disponibilă într-o gamă variată de culori productive, culori alese în urma testelor îndelungate pe apele din Europa.

Caracteristici nălucă Soft Delphin ZANDERA UVs, 5 buc/set, lungime 15 cm, culoare YETI

  • Cantitate: 5 buc/set
  • Lungime: 15 cm
  • Culoare: YETI

Reviews

8 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL