Geanta/sac de cântărire crap Delphin CLASSA CWS, 100x50x8cm

Genti pescar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Geanta/sac de cântărire crap Delphin CLASSA CWS, 100x50x8cm

101003683

Nou

Geanta/sac de cântărire crap Delphin CLASSA CWS, 100x50x8cm

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

39.83 Lei x 4 rate

159.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

MaterialPVC
TipGeanta
ModelDelphin CLASSA CWS, 100x50x8cm
CuloareNegru
SportPescuit
Tip produsGeanta
FunctiiCantarire

Informatii

Geanta/sac de cântărire crap Delphin CLASSA CWS, 100x50x8cm

Delphin CLASSA CWS este un instrument practic, potrivit pentru cântărirea sigură și delicată sau pentru păstrarea pe termen scurt a capturilor în apă. La fel ca toate produsele din seria CLASSA, acest sac de cântărire se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate, funcționalitate și un preț foarte plăcut.

Curelele sacului sunt echipate cu plutitoare pe toată lungimea lor, permițând depozitarea sigură a capturii în apă, de exemplu în timpul pregătirii pentru fotografiere. Partea principală este confecționată din plasă fină, care este extrem de delicată cu peștii. Materialul utilizat permite scurgerea întregii ape în timpul ridicării și manipulării peștelui, permițând o cântărire precisă.

Plasa este întărită cu două curele textile negre care se transformă într-un mâner central. Datorită mânerelor lungi, sacul poate fi agățat cu ușurință de un cântar. De asemenea, punga este prevăzută cu mânere din material textil pe ambele părți, pentru a fi ridicată și transportată cu ușurință. Un fermoar robust este amplasat atât pe ambele părți, cât și în partea superioară, permițând ca CWS să fie complet desfăcut pentru o manipulare mai comodă a peștelui

Este inclus un cordon de ancorare cu o lungime de 3 m și un capăt filetat. Acest sistem asigură o ancorare sigură pe țărm. Cordonul este depozitat într-o pungă , compactă, situată pe partea laterală a sacului. În plus, pe lateral se află o clemă pentru fixarea fermoarelor, pentru a preveni deschiderea neintenționată a sacului și scăparea capturii.

Caracteristici geanta/sac de cântărire crap Delphin CLASSA CWS, 100x50x8cm

  • Dimensiuni: 100x50x8cm
  • Dimensiuni de transport: 100x12x12cm
  • Greutate: 850g

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL