Geantă Delphin CarryALL SPACE C2G L, 42x35x30 cm, volum 32 litri

Genti pescar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Geantă Delphin CarryALL SPACE C2G L, 42x35x30 cm, volum 32 litri

101002358

Nou

Geantă Delphin CarryALL SPACE C2G L, 42x35x30 cm, volum 32 litri

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

57.37 Lei x 4 rate

229.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

MaterialNylon
ModelDelphin CarryALL SPACE C2G L
Material geanta pescarNylon 600D
Dimensiuni42x35x30 cm
Numar compartimente1
Numar Buzunare3
CuloareCamuflaj
SportPescuit

Informatii

Geantă Delphin CarryALL SPACE C2G L, 42x35x30 cm, volum 32 litri

Delphin SPACE este o creație exclusivistă din seria Delphin fiind în același timp geantă cât și rucsac.Dispune de materiale de cea mai înaltă calitate,fermoare solide și un design unic plus camuflajul C2G.

CarryALL L face parte din gama de genți CarryALL SPACE C2G. Geanta este mai compactă și mai practică,fiind destinată pentru aşezarea şi transportul diferitor accesorii pentru crap sau îmbrăcămintei. Datorită dimensiunilor sale oferă un volum de până la 35 l. La fel ca şi celelalte genţi din această serie şi CarryALL SPACE C2G L a fost proiectată cu accent pe practicitate, durabilitate şi rezistenţă la efectele climatice nefavorabile. Geanta dispune de o căptușeală de 6mm pe toate părţile pentru o protejare maximă a accesoriilor din interior. Întreaga parte inferioară şi părţile laterale până la înălţimea de 5 cm sunt prevăzute cu un material impermeabil de calitate. Astfel nu există pericolul murdăririi şi deteriorării produsului în urma aşezării de exemplu pe solul umed sau murdar.Geanta are în partea din față un buzunar foarte practic, dotat cu un fermoar dublu.Interiorul propriu zis este proiectat în aşa fel, încât să se poată aşeza în el cu uşurinţă alte genţi din seria AREA și SPACE. Confortul maxim îl asigură căptuşeala extrem de moale a toartei de braţ, cât și mânerul practic care permite transportarea genţii în mână.

Întreg designul este în camuflajul C2G, fiind completat de câteva elemente negre, un logo impunător cât și o pictogramă în centru.

Noul patent camuflaj brevetat de către Delphin și denumit C2G are mai multă semnificație decât poate recunoaște ochiul la prima vedere.C2G provine de la ‘Second Generation of Carpath’(în limba româna A doua Generație Carpath) cât și ‘Carpath to Green’,reprezentând camuflajul nostru consacrat Carpath dar în culoarea Verde.Acest camuflaj are intr-adevăr un stil unic.Inițial pare că este compus doar din trei nuanțe de verde, dar la o privire mai atentă vom identifica siluete de Crap, accesorii pentru monturi cât si loggo-ul Delphin.Cu noul design C2G echipamentul tău de pescuit va avea cu adevărat un stil original.

Caracteristici geantă Delphin CarryALL SPACE C2G L, 42x35x30 cm, volum 32 litri

Dimensiunea genții: 42x35x30 cm
Dimensiunea spaţiului interior: 40x30x27cm
Dimensiune buzunar faţă: 30x20x5cm
Dimensiune buzunare laterale: 28x20cm
Dimensiune buzunar interior cu plasă: 40x30cm

Prezentare video geantă Delphin CarryALL SPACE C2G L, 42x35x30 cm, volum 32 litri

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL