Mulineta bolognesa Baracuda Crocodile 200 New, frana fata, galben
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii mai bune, pentru a memora preferintele și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea acestora. Citeste mai mult.
close

Mulinete diverse stationar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Mulineta bolognesa Crocodile 200 New, frana fata, silver

Crocodile200N

Nou

Mulineta Crocodile 200 New este o mulineta low cost, pentru spinning, bolognesa, pentru incepatori. Este produsa de Baracuda si inlocuieste modelul anterior, Crocodile 200 si are o capacitate a tamburului de 195 m, daca se utilizeaza un fir cu diametrul de 0.20 mm. Raportul de recuperare este de 5.2:1. Mulineta are in constructie un singur rulment si nu are tambur de rezerva.

Mai multe detalii

in stoc

19 lei

Fișa tehnică

Capacitate0,20mm/195 m
Raport recuperare5.2:1
Numar rulmenti1
Tambur de rezervaNu
Sistem baitrunnerNu
Tambur longcastNu
Greutate produs155 g
TipBolognese
Tip mulinetaBolognese
Tip franaFata
Marime mulineta1000
Material tamburPlastic
SportPescuit

Informații

Mulineta bolognesa Crocodile 200 New, frana fata

Mulineta Baracuda Crocodile 200 New este o mulineta low cost, pentru spinning, bolognesa, pentru incepatori. Este produsa de Baracuda si inlocuieste modelul anterior, Crocodile 200 si are o capacitate a tamburului de 195 m, daca se utilizeaza un fir cu diametrul de 0.20 mm. Raportul de recuperare este de 5.2:1. Mulineta are in constructie un singur rulment si nu are tambur de rezerva. Este disponibila in patru variante, in functie de culoarea tamburului.

Caracteristici mulineta bolognesa Crocodile 200 New, frana fata

  • Capacitate: 0,20mm/195m
  • Raport recuperare: 5.2:1
  • 1 rulment
  • Tambur: plastic
  • Greutate: 155 gr.
  • Marime: 2000

Recomandari de utilizare mulineta bolognesa Crocodile 200 New, frana fata

Mulineta Baracuda Crocodile 200 New este recomandata pentru utilizarea la urmtoarele stiluri de pescuit: pescuit stationar la pluta cu bologneza, pescuit stationar.

6 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL