Cap minciog plutitor Delphin ATOMA FD-R Floaty, 55x45cm

Mincioguri

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Cap minciog plutitor Delphin ATOMA FD-R Floaty, 55x45cm

101001536

Nou

Cap minciog plutitor Delphin ATOMA FD-R Floaty, 55x45cm

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

79.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Informatii

Cap minciog plutitor Delphin ATOMA FD-R Floaty, 55x45cm

Cap de minciog plutitor cu design "scoop" si deschidere suficient de mare (55x45cm) pentru a putea fi utilizat atat la pescuitul stationar, cat si la pescuitul crapului. Cadrul este construit din aluminiu anodizat care sporeste rezistenta, si in acelasi timp mentine greutatea redusa. Capul de minciog dispune de "spreader block" din polimer (sistem V de prindere a bratelor minciogului) rezistent la socuri mecanice si filet universal compatibil cu orice coada de minciog de pe piata.

Plasa este confectionata din microfibre de polyester cauciucat, moale si rezistent la rupere, ce nu raneste pielea pestilor, se usuca foarte usor si nu retine apa timp indelungat. Un mare avantaj al plasei cauciucate, este ca ancorele si carligele pot fi usor inlaturate, in cazul agatarii acestora in ochiurile cu dimensiuni mici (8x8mm). Plasa este destul de adanca pentru a putea aduce in siguranta la mal carasi, platici sau crapi si permite in acelasi timp o manevrare usoara la nivelul luciului de apa.

Caracteristici cap minciog plutitor Delphin ATOMA FD-R Floaty, 55x45cm

  • Dimensiuni: 55x45 cm
  • Ochiuri: 8x8 mm

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL