Lansete rapitor 2.7

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Lanseta fibra de carbon Baracuda Travel Spin 270 pentru spinning sau stationar la pluta

Travel Spin 270

Produs nou

Lansetele fibra de carbon Baracuda Travel Spin 270 sunt lansete din carbon H.Q. în două variante de lungime, destinate exclusiv pescarilor care doresc lansete de dimensiuni foarte reduse, care pot fi transportate în orice bagaj, în orice excursie. 

Mai multe detalii

169 lei

Fisa tehnica

Lungime totala270 cm
Lungime stransa45 cm
ActiuneRapida
Greutate produs188 g
Numar tronsoane10 + maner
Numar inele10
MaterialCarbon
TipSpinning
Putere aruncare40 g
Clasa de putereMedium
SportPescuit

Informatii

Lanseta fibra de carbon Baracuda Travel Spin 270

Lansetele fibra de carbon Baracuda Travel Spin 270 sunt lansete din carbon H.Q. în două variante de lungime, destinate exclusiv pescarilor care doresc lansete de dimensiuni foarte reduse, care pot fi transportate în orice bagaj, în orice excursie. Sunt destinate atât spinning-ului cât și pescuitului la plută, fiind dotate cu inele T-Sic cu picior lung și mâner cu mufare tip spigot, cu mandrină încastrată. Se livrează împreună cu tubul pentru transport.

Caracteristici lanseta fibra de carbon Baracuda Travel Spin 270

  • Lungime: 2,7 m 
  • Actiune: A: 10-40g
  • Lungime stransa: 45cm 
  • Greutate: 188g
  • Tronsoane: 10+maner
  • Inele: 10 
  • Material: carbon 30T<95% 
  • Lansete din carbon H.Q. în două variante de lungime, destinate exclusiv pescarilor care doresc lansete de dimensiuni foarte reduse, care pot fi transportate în orice bagaj, în orice excursie. Sunt destinate atât spinning-ului cât și pescuitului la plută, fiind dotate cu inele T-Sic cu picior lung și mâner cu mufare tip spigot, cu mandrină încastrată. Se livrează împreună cu tubul pentru transport.

Recomandari de utilizare lanseta fibra de carbon Baracuda Travel Spin 270

Lansetele fibra de carbon Baracuda Travel Spin 270 sunt lansete din carbon H.Q. în două variante de lungime destinate utilizarii la pescuitul la spinning sau stationar la pluta/stationar.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

21 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL