Lansete crap 3.6 m Delphin

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Lanseta carbon crap/stationar Delphin Etna E3 Cork 3.6 m A: 3.0 lbs, 3 tronsoane, maner pluta

101000282

Nou

Lanseta carbon crap/stationar Delphin Etna E3 Cork A: 3.0 lbs, 3 tronsoane, carbon, maner pluta

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

97.45 Lei x 4 rate

389.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

Lungime totala360 cm
Lungime stransa126 cm
ActiuneParabolica
Greutate produs384 g
Numar tronsoane3
Numar inele6
MaterialCarbon
TipCrap
ModelEtna C3 Cork
Putere aruncare90 g
SportPescuit

Informatii

Lanseta carbon crap/stationar Delphin Etna E3 Cork A: 3.0 lbs, 3 tronsoane, carbon, maner pluta

Seria de lansete de culoarea roşu închis ca a vinului, Delphin ETNA E3 Cork este deja al treilea continuator al celei mai de succes serii de lansete pentru crap de la marca Delphin. Am încercat să păstrăm totul ce ceea ce face aceste lansete bestsellere, dar să şi adăugăm ceva nou, pentru ca să ridicăm din nou mai sus ştacheta imaginară a calităţii, satisfacţia din pescuit şi fiabilitatea. Tocmai aceasta a stat în spatele apariţiei dezvoltării tehnologiei Delphin 2Power. Această tehnologie se compune din două sub segmente şi anume PowerWrap şi PowerJoin. Ambele segmente sunt aplicate la fiecare model din seria E3. PowerWrap îl observaţi imediat la contactul cu lanseta. Este vorba de înfăşurarea suplimentară a carbonului pe toată lungimea lansetei, prin care am obţinut o creştere semnificativă a rigidităţii, de asemenea măreşte rezistenţa faţă de suprasolicitarea momentană a lansetei. În practică aceasta înseamnă o durată de viaţă a lansetei semnificativ mai lungă şi diminuarea predispoziţiei la deteriorare mecanică. Aspectul secundar al acestei înfăşurări este drept un element vizual foarte atractiv al blancului structurat. Am ţinut cont şi de opţiunile fanilor plutei şi după o absenţă la a doua generaţie, mânerele plăcute de plută sunt din nou o opţiune la Etna. PowerJoin nu este un detaliu la fel de bătător la ochi ca şi wrap, dar este un element la fel de important al acestui ansamblu reuşit. Are un inel metalic mic la capătul fiecărei îmbinări, ceea ce diminuează semnificativ posibilitatea de deteriorare prin despicare a blancului.
În ciuda acestei cure de întărire am lucrat la supleţea blancurilor şi deci putem afirma din nou, că acestea fac parte în mod indiscutabil printre cele mai suple în clasa lor. De asemenea, blancurile îşi păstrează caracteristicile lor excelente peste medie din punctul de vedere al lansării şi a manevrării cu acţiune parabolică.
Blancurile sunt echipate cu inele SiC care dirijează excelent firul.
E3 aduce cu sine şi modele pe care nu aţi avut posibilitatea să le vedeţi în oferta noastră. Acestea sunt lansetele din două segmente cu lungimile de 2.7m şi 3.3m, ideale pentru pescuitul în ape mai mici, sau cu vegetaţie, dar sunt concomitent nişte universale excelente pentru pescuitul din barcă.

Caracteristici lanseta carbon crap/stationar Delphin Etna E3 Cork A: 3.0 lbs, 3 tronsoane, carbon, maner pluta

  • Model 360cm/3.00 lbs
  • Număr piese: 3
  • Diametrul blancului deasupra mânerului: 13,06 mm
  • Număr inele: 6
  • Lungime de transport: 126 cm
  • Masa: 384 g
  • Mâner: Plută
  • Lungime mâner (de la partea inferioară a lansetei până la mijlocul şeii): 63cm
  • Dimensiune inel plecare: #50

Reviews

2 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL