Pompa de oxigen multifunctionala Delphin AeroTap

Accesorii pescar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Pompa de oxigen multifunctionala Delphin AeroTap

101002854

Nou

Pompa de oxigen multifunctionala Delphin AeroTap

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

39.83 Lei x 4 rate

159.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Informatii

Pompa de oxigen multifunctionala Delphin AeroTap

Această pompă multifuncțională se pretează aerării apei în care țineți peștișorii vii, dar poate fi folosită și pe post de pompă de apă. Având o capacitate de pompare de 3 litri de oxigen/minut, oferă suficient oxigen momelilor dumneavoastră pentru o durată de timp ridicacă. Deasemenea, capacitatea de apă care poate fi pompată este de 1 litru pe minut, ceea ce face această pompă să poată fi folosită pentru a ne spăla pe mâini sau pentru a spăla vasele.

Senzorul de mișcare încorporat o face foarte ușor de folosit. Dispune și de un cârlig cu ajutorul căruia poate fi ancorată de o găleată sau de barele cortului. Durata de viață a bateriei este de 8 ore, fiind ideală pentru partidele de pescuit lungi și situațiile în care nu dispunem de electricitate. Folosită pe post de pompă de apă, durata bateriei este de 2 ore de funcționat continuu.

Pachetul include un furtun, filtru și o piatră de aer pentru oxigenarea apei. Filetul universal de la baza pompei vă permite să o montați pe majoritatea picheților aflați în comerț. Pentru a putea fi folosită în condiții de vizibilitate redusă, pompa este dotată cu o luminiță pe partea din spate. Aceasta poate fi folosită și pentru a vă ilumina locul de pescuit. Delphin AeroTAP este un accesoriu destinat tuturor pescarilor, atât pentru partide lungi cât și pentru partide scurte de pescuit.

Caracteristici pompa de oxigen multifunctionala Delphin AeroTap

  • Dimensiuni: 127x71x41mm
  • Încărcare: 1800mAh, cablu USB
  • Viteze: 1
  • Volum de oxigenare: 3 litri/minut
  • Durata de viață a bateriei: 8h
  • Senzor de miscare
  • Accesorii incluse în set: furtun, filtru, piatră de aer, cârlig de ancorare, cablu USB

Prezentare video pompa de oxigen multifunctionala Delphin AeroTap

Reviews

9 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL