Voblere Hokkaido Stream Dancer 70mm Alcedo
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii mai bune, pentru a memora preferintele și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea acestora. Citeste mai mult.
close

Voblere

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Voblere Hokkaido Stream Dancer 70mm Alcedo Mărește

Voblere Hokkaido Stream Dancer 70mm Alcedo 12g

Nou

Super oferta!

2+1 Gratis!

Voblerele Hokkaido Stream Dancer Alcedo sunt voblere de 12 gr. pentru adancime de la 0.5-1.5 m.

Mai multe detalii

Lipsă stoc.

28 lei

Fișa tehnică

Greutate produs12g
TipSuspending
Dimensiuni70mm
Adancime0.5-1.5 m

Informații

Voblerele Hokkaido Stream Dancer Alcedo sunt voblere de 12 gr. pentru adancime de la 0.5-1.5 m. Sunt dotate cu o barbeta din plastic (sau metal), orientata intr-un anume unghi. In functie de forma corpului, marimea paletei, greutatea specifica a materialului din care este facut corpul si unghiul in care este asezata barbeta, voblerul va evolua cu o bataie diferita la o adancime sau alta. De cele mai multe ori voblerele sunt dotate cu doua ancore, una la coada si cealalta in regiunea abdominala. Exista insa variante care au o singura ancora, altele cu trei sau mai multe si altele care functioneaza si cu carlige duble sau chiar simple.Caracteristici:

  • Greutate: 12gr.
  • Adancime: 0.5-1.5 m
  • Dimensiuni: 70mm
  • Model: SuspendingRecomandari:

Aceste voblere sunt recomandate pentru utilizarea la urmatoarele metode de pescuit:


Intretinere si utilizare:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL