Voblere Rollo Minnow 10 cm Baracuda
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii mai bune, pentru a memora preferintele și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea acestora. Citeste mai mult.
close

Voblere Rollo Minnow

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Voblere Rollo Minnow 10 cm Baracuda 20g

Rollo Minnow 10

Nou


Rollo Minnow Baracuda  sunt voblere cu o greutate de 20 g, pentru o adancime de 1.5-2 m.

Mai multe detalii

Lipsă stoc.

35 lei

Fișa tehnică

Greutate produs20g
Dimensiuni10 cm
Adancime1.5-2 m

Informații

Rollo Minnow Baracuda  sunt voblere cu o greutate de 20 g, pentru o adancime de 1.5-2 m.

 

Sunt dotate cu o barbeta din plastic (sau metal), orientata intr-un anume unghi. In functie de forma corpului, marimea paletei, greutatea specifica a materialului din care este facut corpul si unghiul in care este asezata barbeta, voblerul va evolua cu o bataie diferita la o adancime sau alta. De cele mai multe ori voblerele sunt dotate cu doua ancore, una la coada si cealalta in regiunea abdominala. Exista insa variante care au o singura ancora, altele cu trei sau mai multe si altele care functioneaza si cu carlige duble sau chiar simple.Majoritatea producatorilor denumesc minnow tipul de vobler cu barbeta sub burta nalucii.

Una dintre marile probleme în pescuitul sportiv la răpitor era cum să ascunzi struna metalică. Struna metalică nu numai că adăuga greutate în plus modificând uneori şi funcţionarea optimă a voblerului dar este şi vizibilă speriind uneori răpitorul. Până acum, întotdeauna a fost o soluţie de compromis: dacă nu foloseşti strună metalică, dinţi ascuţiţi ai răpitorului îţii vor rupe linia iar dacă o foloseşti îţi limitezi şansele de a atrage peştele. Voblerele ROLLO sunt unicele voblere din lume care au integrat struna metalică înăuntrul corpului momelii. În interiorul fiecărui vobler există un mecanism, patentat pe plan internaţional pentru înfăşurarea şi desfăşurarea strunei. În momentul în care peştele atacă, struna metalică se desfăşoară din interiorul voblerului, protejându-vă linia împotriva atacului dinţilor tăioşi ai răpitorului.

 

Beneficiile sistemului ROLLO sunt evidente:

  • struna metalică este invizibilă pentru ochii suspicioşi ai răpitorului;
  • struna metalică nu influenţiează mişcarea voblerului în apă;
  • legătura liniei cu struna metalică ascunsă este mai puternică şi mai rezistentă la nod.
  • mişcarea în apă a voblerelor ROLLO este irezistibilă pentru toate speciile de răpitori.

 

 

Caracteristici:


  • Greutate: 20g
  • Adancime: 1.5-2 m
  • Dimensiune: 10 cm

 

1 alt produs în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL