Suport/trepied feeder Delphin ATOMA Triple, 50-150 cm

Trepiezi pescar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Suport/trepied feeder Delphin ATOMA Triple, 50-150 cm

101001264

Nou

Suport/trepied feeder Delphin ATOMA Triple, 50-150 cm este un suport feeder compact pentru lansete cu trei picioare de sprijin, proiectat în culoare bordo, caracteristică pentru produsele feeder din atelierul firmei Delphin.

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

34.82 Lei x 4 rate

139.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

MaterialAluminiu
TipFix
ModelDelphin ATOMA Triple
SportPescuit
Tip produsTripod
Numar posturi:1

Informatii

Suport/trepied feeder Delphin ATOMA Triple, 50-150 cm

Suport feeder compact pentru lansete cu trei picioare de sprijin, proiectat în culoare bordo, caracteristică pentru produsele feeder din atelierul firmei Delphin. Construcţia suportului este realizată complet din aluminiu, fără utilizarea pieselor din plastic. O asemenea variantă minimalizează posibilitatea de deteriorare, resp. ruperea vreuneia dintre părţi şi asigură o masă foarte redusă. Stabilitatea excelentă a suportului este asigurată de trei picioare telescopice care împiedică răsturnarea sa involuntară în cazul tragerilor sau la vânt. Picioarele au la capete vârfuri ascuţite care permit înfigerea în sol, fapt prin care se poate obţine o rigiditate şi mai bună a ansamblului. Datorită picioarelor telescopice este posibilă adaptarea sa adecvată la teren denivelat. În centrul suportului este montat pichetul, al cărui înălţime poate fi reglată cu ajutorul unui mecanism masiv cu filet. După strângerea lui, acesta împiedică orice fel de mişcare nedorită. Pichetul dispune de un filet universal, datorită căruia este posibilă ataşarea le el a orice fel de suport feeder pentru lansete, buzzbar, eventual şi semnalizator. Contrar dimensiunilor sale discrete de transport suportul, prin intermediul picioarelor telescopice, mecanismului central extensibil şi de asemenea pichetului telescopic, poate fi ridicat la înălţimea respectabilă de până la 150 cm, ceea ce va surprinde în mod plăcut mulţi utilizatori. O asemenea variabilitate, împreună cu designul de efect, face din el un produs foarte practic la un preţ foarte plăcut.

Caracteristici suport/trepied feeder Delphin ATOMA Triple, 50-150 cm

  • Înălţimea rod podului: 50-150 cm
  • Masa: 0,7 kg
  • Dimensiuni de transport: 55x7x7cm

Prezentare video suport/trepied feeder Delphin ATOMA Triple, 50-150 cm

Reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

2 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL