Swinger cu lant Baracuda, 4 culori, loc pentru starleti

Swingere

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Set 4 bucati: Swinger cu lant Baracuda Mareste

Swinger cu lant Baracuda, 4 culori, loc pentru starleti

Swinger cu lant

Nou

Set 4 bucati: Swinger cu lant Baracuda

Mai multe detalii

Produs in stoc

59.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

Culoare4 culori

Informatii

Swinger cu lant Baracuda, 4 culori, loc pentru starleti

Caracteristici swinger cu lant Baracuda, 4 culori, loc pentru starleti

- Variante in 4 culori

Swinghere -le sunt  dispozitive executate,  mai ales,  din bara de otel, avand la unul dintre capete un dispozitiv de prindere pe rodpod celalalt capat fixandu-se pe firul principal. Tija metalica este prevazuta cu o greutate,  executata tot din metal, cu ajutorul careia se poate modifica forta de intindere a  firului principal.

 

Unele dintre cele mai bune sisteme de avertizare in pescuitul crapului sint swingerele sau hangerele. Acestea au fost concepute special pentru pescuitul la crap, dar pot fi utilizate cu succes si in pescuitul la alte specii de pesti.

Clipsul sau sistemul de atasare pe fir - se gaseste in partea superioara a capului swingerului si are ca rol mentinerea unui contact permanent cu firul de pescuit, pentru a sesiza muscatura, pina in momentul cand survine inteparea, moment in care trebuie sa elibereze firul.

Corpul swingerului este fabricat din material plastic sau metal si face legatura intre clips si sistemul de atasare la rod pod sau suport individual. Aceasta legatura se poate realiza printr-o tija metalica (swinger pendular), printr-un tub flexibil sau lant (hanger). Corpul swingerului transmite muscatura prin ridicarea sau coborirea capului swingerului.
Greutatea poate fi amplasata la baza corpului swingerului sub forma unor pastile sau pe tija metalica sub forma unei greutati culisante si are rolul de a stabiliza swingerul, adevaratul avantaj al unei greutati reglabile putindu-l observa la un pescuit in conditii de vint puternic.

Muscatura pestelui este perceputa printr-o deplasare in sus sau in jos a corpului swingerului pe tija de metal verticala. Aceasta tija are in general un diametru de 3-4 mm, este confectionata din metal si are o lungime de aproximativ 40 cm. Corpul swingerului este de forma cilindrica prevazut cu un orificiu central de-a lungul axei prin care se ataseaza pe tija avind posibilitate de culisare. In partea superioara este prevazut cu un clips de fixare pe fir iar la baza cu o greutate sau un sistem de pastile de ingreunare. Pe tija putem observa un stoper metalic pe capatul superior cu rolul de a opri corpul swingerului cind ajunge la cursa maxima superioara de culisare, impiedicind iesirea corpului de pe tija, iar la intepare dind posibilitate clipsului de a elibera firul. Un al doilea stoper de cauciuc este amplasat in partea inferioara a tijei cu rolul de a limita cursa in jos a corpului swingerului.

 

Prin utilizarea in combinatie cu sisteme de avertizare electronice muscatura pestelui va fi sesizata impecabil in orice conditii.

Reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

25 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL