Suport Delphin CLASSA, 60-95 cm

Suporti pescar

Informaţii

Producători

Produse vizualizate

Suport Delphin CLASSA, reglabil, 60-95 cm

101004398

Nou

Suport Delphin CLASSA, 60-95 cm

Mai multe detalii

42.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Informatii

Suport Delphin CLASSA, 60-95 cm

Un suport, tip pichet caracterizat de o fiabilitate fără compromisuri în orice situație și un preț imbatabil, îl transformă în alegerea ideală pentru mulți pescari.

Datorită vârfului ascuțit care are un burghiu la capăt, permite găurirea fără probleme chiar și în substraturile dure. Baza este alcătuită din țevi de aluminiu foarte rezistente și groase, care îi permit să facă față condițiilor dificile și care stau, de asemenea, la baza durabilității foarte ridicate a acestuia.

Suportul Delphin CLASSA se caracterizează printr-un mecanism fiabil de extensie și blocare realizat din plastic ABS de înaltă calitate. L-am reproiectat punând accentul pe ușurința de utilizare, asigurând protecție împotriva autoretragerii nedorite a acestuia.

Culoarea pichetului a fost concepută pentru a rezista la abraziune și la lumina soarelui, asigurând durabilitatea și aspectul lui. Culoarea naturală integrează pichetul CLASSA în mediul înconjurător.

Caracteristici suport Delphin CLASSA, 60-95 cm

  • 60-95cm model : greutate: 190g

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL