Rodpod Delphin CRABER Mini, 3 posturi, reglabil, aluminiu

Rodpod-uri

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Rodpod Delphin CRABER Mini, 3 posturi, reglabil, aluminiu

101000884

Nou

Rodpod Delphin CRABER Mini, 3 posturi, reglabil, aluminiu

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

87.43 Lei x 4 rate

349.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

Greutate produs1.2 kg
TipFix
ModelDelphin CRABER Mini
Numar picioare4
SportPescuit
Tip produsRod pod
Destinat pentru:Pescuit pe mal
Numar posturi:3

Informatii

Rodpod Delphin CRABER Mini, 3 posturi, reglabil, aluminiu

Delphin Craber Mini este rod pod-ul care se remarcă prin dimensiunile sale compacte, atât pliat, cât şi depliat. Pentru fanii pescuitului la crap cu stilul ´UK Style´ rod pod-ul CRABER Mini este accesoriul ideal. Este mai compact decât fratele său mai mare CRABER Maţi şi vă va surprinde plăcut prin multilateralitatea sa. Dimensiunile sale pot fi adaptate după condiţiile date de pescuit şi de aceea poate fi definit ca un partener multilateral pentru toate tipurile de ape. Va servi bine în apele mici cu vegetaţie dar şi pe suprafeţele mari de apă, unde este necesară o adaptare bună la locul de pescuit respectiv. Datorită culorii negre se contopeşte perfect cu mediul din jur. Se remarcă printr-o construcţie foarte stabilă care se remarcă prin masa sa foarte redusă. Dimensiunile sale de transport îl fac să fie predestinat pentru geanta dumneavoastră de pescar în husa sa de protecţie care este parte a pachetului. Reglarea înălţimii barei este posibilă cu ajutorul şurupurilor de pe ambele laturi. Picioarele sunt telescopice şi poate fi reglată înclinarea lor în trei poziţii diferite. Întregul rod pod este confecţionat din profile de aluminiu care sunt îmbinate cu piese de legătură din plastic foarte rezistent ABS. Aceasta contribuie şi la fiabilitatea CRABERA. Accesoriul mic şi pliabil CRABER Mini este un rod pod pentru pescarii de crap care îndrăgesc stilul ´UK Style´!

Achiziționați separat, picheții universali SimpleSTICK pot fi folosiți ca picioare extinse/ picioare de rezervă pentru baza rodpodului.

Caracteristici rodpod Delphin CRABER Mini, 3 posturi, reglabil, aluminiu

  • Parametri tehnici:
  • Număr lansete: 3
  • Reglarea înălţimii stativului: 32-71cm
  • Reglarea lungimii stativului: 57-85 cm
  • Lăţimea barelor: 35cm
  • Materialul utilizat: aluminiu / piese de îmbinare ABS
  • Dimensiuni de transport: 57x20x6cm
  • Masa: 1200g
  • Distanta intre posturi: aprox. 16 cm

Reviews

27 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL