Mulinete stationar

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Mulineta stationar/feeder/spinning ALLJOY 4000A

ALLJOY4000A

Produs nou

Mulineta stationar ALLJOY 4000A este o mulineta robusta cu corp și tambur din aluminiu, extrem de fiabila și rezistenta la uzura, ce poate fi folosita la spinning, feeder sau pescuit la plută. Este recomandata în special pescuitului marin, fiind rezistenta la apă sărată. Dispune și de tambur de rezervă.

Mai multe detalii

159.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Capacitate 0,30mm/240m
Raport recuperare5.2:1
Numar rulmenti6
Tambur de rezervaDa
Sistem baitrunnerNu
Tambur longcastNu
Greutate produs363 g
MaterialAluminiu
TipStationar
Tip mulinetaStationar
Tip franaFata
Marime mulineta4000
Material tamburAluminiu
SportPescuit

Informatii

Mulineta stationar ALLJOY 4000A

Mulineta stationar ALLJOY 4000A este o mulineta robusta cu corp și tambur din aluminiu, extrem de fiabila și rezistenta la uzura, ce poate fi folosita la spinning, feeder sau pescuit la plută. Este recomandata în special pescuitului marin, fiind rezistenta la apă sărată. Dispune și de tambur de rezervă. Este un model de mulineta importat de firma Baracuda, dar nu poarta brand-ul Baracuda.

Caracterisstici mulineta stationar ALLJOY 4000A

  • Capacitate: 0,30mm/240m 
  • Raport recuperare: 5.2:1 
  • 6 rulmenti 
  • Greutate: 363g. 
  • Tambur: Al.+Grf. 
  • Mulineta robusta cu corp și tambur din aluminiu, extrem de fiabila și rezistenta la uzura, ce poate fi folosita la spinning, feeder sau pescuit la plută. Este recomandata în special pescuitului marin, fiind rezistenta la apă sărată. Dispune și de tambur de rezervă.

Recomandari de utilizare mulineta stationar ALLJOY 4000A

Mulineta stationar ALLJOY 4000A este o mulineta robusta cu corp și tambur din aluminiu, extrem de fiabila și rezistenta la uzura, ce poate fi folosita la spinning, feeder sau pescuit la plută.

17 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL