Mulinete spinning

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Mulineta spinning/bolognesa JIACHUAN JC3000, 1R, frana fata

JC3000

Produs nou

Mulineta spinning JIACHUAN JC3000, 1R, frana fata este o mulinetă pentru spinning cu o construcţie robustă, având sistem anti-răsucire pentru fir, tambur metalic cu muchie titanizată, mânerul coarbei fiind metalic.

Mai multe detalii

49.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Capacitate0,25mm/195m
Raport recuperare5.2:1
Numar rulmenti1
Tambur de rezervaNu
Sistem baitrunnerNu
Tambur longcastNu
Greutate produs264 g
MaterialGrafit
TipSpinning
Tip mulinetaSpinning
Tip franaFata
Marime mulineta3000
Material tamburAluminiu
SportPescuit

Informatii

Mulineta spinning JIACHUAN JC3000, 1R, frana fata

Mulineta spinning JIACHUAN JC3000, 1R, frana fata este o mulinetă pentru spinning cu o construcţie robustă, având sistem anti-răsucire pentru fir, tambur metalic cu muchie titanizată, mânerul coarbei fiind metalic. Este o mulineta de buget redus dar la a carei constructie nu s-a facut rabat de la calitate. Din fabricatie aceasta mulineta este prevazuta cu 1 rulmenti, cu tambur din aluminiu. Raportul de recuperare este de 5.2:1. Aceasta mulineta nu are tambur de rezerva. Este un produs importat in Romania de firma Baracuda, dar care nu poarta brand-ul acestei firme.

Caracteristici mulineta spinning JIACHUAN JC3000, 1R, frana fata

  • Capacitate: 0,25mm/195m
  • Raport recuperare: 5.2:1
  • 1 rulmenti
  • Greutate: 264g.
  • Tambur: Al.
  • Mulinetă pentru spinning cu o construcţie robustă, având sistem anti-răsucire pentru fir, tambur metalic cu muchie titanizată, mânerul coarbei fiind metalic. Mulineta este confecționată din materiale ușoare, acest fapt facând-o ușor de echilibrat pe orice blanc din carbon.

Recomandari de utilizare mulineta spinning JIACHUAN JC3000, 1R, frana fata

Mulineta spinning JIACHUAN JC3000, 1R, frana fata este o mulinetă pentru spinning cu o construcţie robustă, având sistem anti-răsucire pentru fir, tambur metalic cu muchie titanizată, mânerul coarbei fiind metalic.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

28 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL