Mulinete match

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Mulineta match/feeder YUMOSHI BF4000, 5 R, frana fata

YBF4000

Produs nou

Mulineta match/feeder YUMOSHI BF4000, 5 R, frana fata, este o mulineta ce face parte dintr-o gama de  mulinete destinate pescuitului la match și feeder. Au tambur metalic, mâner rabatabil, de asemenea din metal, precum și finisaje deosebite.

Mai multe detalii

89.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Capacitate 0,30mm/155m
Raport recuperare 5.5:1
Numar rulmenti5
Tambur de rezervaNu
Sistem baitrunnerNu
Tambur longcastNu
TipMatch
Tip mulinetaMatch
Tip franaFata
Marime mulineta4000
SportPescuit

Informatii

Mulineta match/feeder YUMOSHI BF4000, 5 R, frana fata

Mulineta match/feeder YUMOSHI BF4000, 5 R, frana fata este o mulineta ce face parte dintr-o gama de  mulinete destinate pescuitului la match și feeder. Au tambur metalic, mâner rabatabil, de asemenea din metal, precum și finisaje deosebite. Capacitatea tamburului este de 155 m daca se foloseste un fir de 0.30 mm, raportul de recuperare este de 5.5:1, greutatea este de 301 g. Mulineta este dotata cu un singur tambur, din aluminiu. Sunt produse importate in tara de firma Baracuda, dar nu poarta acest brand.

Caracteristici mulineta match/feeder YUMOSHI BF4000, 5 R, frana fata

  • Capacitate: 0,30mm/155m
  • Raport recuperare: 5.5:1
  • 5 rulmenti
  • Greutate: 301g
  • Tambur: Al.
  • Aceste mulinete sunt destinate pescuitului la match și feeder. Au tambur metalic, mâner rabatabil, de asemenea din metal, precum și finisaje deosebite. Raport pret-calitate excelent!

Recomandari de utilizare pentru mulineta match/feeder YUMOSHI BF4000, 5 R, frana fata

Mulineta match/feeder YUMOSHI BF4000, 5 R, frana fata este o mulineta ce face parte dintr-o gama de mulinete destinate pescuitului la match și feeder.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

6 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL