Mulinete crap

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Mulineta stationar crap/somn YOMORES X7000 5R, frana fata

YX7000

Produs nou

Mulineta stationar crap/somn YOMORES X7000 5R, frana fata este o mulineta ce are tamburul, mânerul coarbei, cadrul și piciorul metalice, restul componentelor fiind din grafit.  Sunt foarte fiabile și sunt recomandate pescuitului staționar la crap și somn dar și pescuitului maritim. Raport preț-calitate excelent!

Mai multe detalii

109.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Capacitate0,45mm/200m
Raport recuperare5.5:1
Numar rulmenti5
Tambur de rezervaNu
Sistem baitrunnerNu
Tambur longcastNu
Greutate produs430 g
Tip mulinetaCrap
Tip franaFata
Marime mulineta7000
Material tamburAluminiu
SportPescuit

Informatii

Mulineta stationar crap/somn YOMORES X7000 5R, frana fata

Mulineta stationar crap/somn YOMORES X7000 5R, frana fata este o mulineta ce are tamburul, mânerul coarbei, cadrul și piciorul metalice, restul componentelor fiind din grafit.  Sunt foarte fiabile și sunt recomandate pescuitului staționar la crap și somn dar și pescuitului maritim. Raport preț-calitate excelent! Capacitatea tamburului este de 200 m daca se utilizeaza un fir de 0,45 mm, raportul de recuperare este de 5.5:1, prezinta din constructie 13 rulmenti. Greutatea acestei mulinete este de 430 g, tamburul este din aluminiu. Nu are tambur de rezerva. Produsul este importat in Romania de firma Baracuda dar nu poarta brand-ul acesta.

Caracteristici mulineta stationar crap/somn YOMORES X7000 13R, frana fata

  • Capacitate: 0,45mm/200m
  • Raport recuperare: 5.5:1
  • 5 rulmenti
  • Greutate: 430g.
  • Tambur: Al.
  • Mulinete având tamburul, mânerul coarbei, cadrul și piciorul metalice, restul componentelor fiind din grafit.  Sunt foarte fiabile și sunt recomandate pescuitului staționar la crap și somn dar și pescuitului maritim.

Recomandari de utilizare mulineta stationar crap/somn YOMORES X7000 5R, frana fata

Mulinetele YOMORES X7000 5R, frana fata sunt foarte fiabile și sunt recomandate pescuitului staționar la crap și somn dar și pescuitului maritim. Raport preț-calitate excelent!

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

16 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL