Mulinete crap - baitrunner

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Mulineta crap/pesti mari Baracuda Black Runner 60, baitrunner, 7 R

BR60

Produs nou

Mulineta crap/pesti mari Baracuda Black Runner 60, baitrunner, 7 R este o mulinetă robustă cu un sistem nou de baitrunner mai fin și mai performant, recomandată pescuitului la crap sau pescuitului de feeder.

Mai multe detalii

149.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Capacitate0,30mm/220m
Raport recuperare5.1:1
Numar rulmenti7
Tambur de rezervaDa
Sistem baitrunnerDa
Tambur longcastDa
Greutate produs495 g
TipCrap
ModelBlack Runner 6
Tip mulinetaCrap
Tip franaFata
Marime mulineta6000
SportPescuit

Informatii

Mulineta crap/pesti mari Baracuda Black Runner 60, baitrunner, 7 R

Mulineta crap/pesti mari Baracuda Black Runner 60, baitrunner, 7 R este o mulinetă robustă cu un sistem nou de baitrunner mai fin și mai performant, recomandată pescuitului la crap sau pescuitului de feeder. Tamburii acestei mulinete sunt diferiti, astfel, in functie de tamburul folosit aceasta mulineta este recomandată pescuitului la crap (dacă se folosește tamburul de rezervă cu capacitate de 0,35mm/370m) sau pescuitului de feeder (dacă se folosește tamburul metalic cu capacitate de 0,30mm/220m).

Caracteristici mulineta crap/pesti mari Baracuda Black Runner 60, baitrunner, 7 R

  • Capacitate: 0,30mm/220m 
  • Raport recuperare: 5.1:1 
  • 7 rulmenți 
  • Greutate: 495g. 
  • Variante: Al.+Grf. 
  • Mulinetă robustă cu un sistem nou de baitrunner mai fin și mai performant, recomandată pescuitului la crap (dacă se folosește tamburul de rezervă cu capacitate de 0,35mm/370m) sau pescuitului de feeder (dacă se folosește tamburul metalic cu capacitate de 0,30mm/220m). Deosebirea față de alte mulinete de acest gen constă în faptul ca șurubul de prindere/ frânare al tamburului este diferit de la tamburul metalic la cel de rezervă. Din acest motiv, în cutie veti găsi, pe lângă tamburul de rezervă și mecanismul suplimentar pentru prindere/ frânare al acestuia.

Recomandari de utilizare mulineta crap/pesti mari Baracuda Black Runner 60, baitrunner, 7 R

ulineta crap/pesti mari Baracuda Black Runner 60, baitrunner, 7 R este o mulinetă robustă cu un sistem nou de baitrunner mai fin și mai performant, recomandată pescuitului la crap sau pescuitului de feeder.

18 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL