Mulinete baitcasting

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Mulineta pentru baitcasting BeihaiChen SD, 9R, stanga/dreapta

BCSD

Produs nou

Mulineta BeihaiChen SD este o mulinetă baitcasting ușoară și fiabilă, având 8 rulmenți și tambur adânc de capacitate mare. Este prevăzută cu frână mecanică și magnetică și sistem de așezare a firului pe tambur de mare precizie. Raportul de 7,2:1 o face ideală pentru recuperări ultra-rapide.  Mulineta are atât variantă cu mânerul pe stânga cât și cu mânerul pe dreapta.

Mai multe detalii

137 lei

Fisa tehnica

Capacitate0,30mm/100m
Raport recuperare7.2:1
Numar rulmenti9
Tambur de rezervaNu
Sistem baitrunnerNu
Tambur longcastNu
Greutate produs238 g
Tip mulinetaCasting
Tip franaFata
Marime mulineta2000
Material tamburAluminiu
SportPescuit

Informatii

Mulineta pentru baitcasting BeihaiChen SD

Mulineta BeihaiChen SD este o mulinetă baitcasting ușoară și fiabilă, având 8 rulmenți și tambur adânc de capacitate mare. Este prevăzută cu frână mecanică și magnetică și sistem de așezare a firului pe tambur de mare precizie. Raportul de 7.2:1 o face ideală pentru recuperări ultra-rapide. Mulineta are atât variantă cu mânerul pe stânga cât și cu mânerul pe dreapta. Este un produs importat in Romania de firma Baracuda, dar nu poarta brand-ul acestei firme. Capacitatea tamburului este de 100 m de fir in cazul in care se foloseste un fir cu diametrul de 0,30 mm, mulineta prezinta din constructie 9 rulmenti, are o greutate de 238 grame.

Caracteristici mulineta pentru baitcasting BeihaiChen SD

  • Capacitate: 0,30mm/100m
  • Raport recuperare: 7.2:1
  • 9 rulmenti
  • Greutate: 238g.
  • Tambur: Al.
  • Mulinetă baitcasting ușoară și fiabilă, având 8 rulmenți și tambur adânc de capacitate mare. Este prevăzută cu frână mecanică și magnetică și sistem de așezare a firului pe tambur de mare precizie. Raportul de 7,2:1 o face ideală pentru recuperări ultra-rapide.  Mulineta are atât variantă cu mânerul pe stânga cât și cu mânerul pe dreapta.

Recomandari de utilizare mulineta pentru baitcasting BeihaiChen SD

Mulineta BeihaiChen SD este o mulinetă de baitcasting. Baitcasting-ul este o metoda de pescuit la rapitori, cu bete si mulinete speciale. Astfel, mulineta este plasata in partea superioara a batului care are inelele de asemenea dispuse in partea de sus, in comparatie cu pescuitul la spinning clasic.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

1 alt produs în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL