Shad Trendex THORO 155 mm, 4 buc/set

Momeli

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Shad Trendex THORO 155 mm, 4 buc/set Mareste

Shad Trendex THORO 155 mm, 4 buc/set

Nou

Shad Trendex THORO, 155, 4 buc/set face parte din noua gama de momeli Trendex Behr (made in Germany) ce cuprinde o paleta larga de twistere, shaduri etc., confectionate dintr-un silicon super-elastic și maleabil, care suporta orice colorare și care e capabil de orice mișcare, unduire, cât mai aproape de realitatea vie.

Mai multe detalii

29.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

Variante42

Informatii

Shad Trendex THORO 155 mm, 4 buc/set

Shad Trendex THORO, 155, 4 buc/set face parte din noua gama de momeli Trendex Behr (made in Germany) ce cuprinde o paleta larga de twistere, shaduri etc., confectionate dintr-un silicon super-elastic și maleabil, care suporta orice colorare și care e capabil de orice mișcare, unduire, cât mai aproape de realitatea vie. Este practic cel mai performant material de acest tip, existent pe piata articolelor de pescuit.

Caracteristici shad Trendex THORO 155 mm, 4 buc/set

  • 155mm
  • 4 buc./set
  • Noua gama de momeli Trendex Behr (made in Germany) cuprinde o paleta larga de twistere, shaduri etc., confectionate dintr-un silicon super-elastic și maleabil, care suporta orice colorare și care e capabil de orice mișcare, unduire, cât mai aproape de realitatea vie. Este practic cel mai performant material de acest tip, existent pe piata articolelor de pescuit.

Prezentare video shad Trendex THORO 155 mm, 4 buc/set

Reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL