Momeli

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Shad Trendex SUPER SOFT, 85 mm, 5 buc/set Mareste

Shad Trendex SUPER SOFT, 85 mm, 5 buc/set

Produs nou

Shad Trendex SUPER SOFT, 85 mm, 5 buc/set face parte din Noua gama de momeli Trendex Behr (made in Germany) ce cuprinde o paleta larga de twistere, shaduri etc., confectionate dintr-un silicon super-elastic și maleabil, care suporta orice colorare și care e capabil de orice mișcare, unduire, cât mai aproape de realitatea vie.

Mai multe detalii

19.00 lei cu TVA

Informatii

Shad Trendex SUPER SOFT, 85 mm, 5 buc/set

Shad Trendex SUPER SOFT, 85 mm, 5 buc/set face parte din Noua gama de momeli Trendex Behr (made in Germany) ce cuprinde o paleta larga de twistere, shaduri etc., confectionate dintr-un silicon super-elastic și maleabil, care suporta orice colorare și care e capabil de orice mișcare, unduire, cât mai aproape de realitatea vie. Este practic cel mai performant material de acest tip, existent pe piata articolelor de pescuit.

Caracteristici shad Trendex SUPER SOFT, 85 mm, 5 buc/set

  • 85mm
  • 5 buc./set
  • Noua gama de momeli Trendex Behr (made in Germany) cuprinde o paleta larga de twistere, shaduri etc., confectionate dintr-un silicon super-elastic și maleabil, care suporta orice colorare și care e capabil de orice mișcare, unduire, cât mai aproape de realitatea vie. Este practic cel mai performant material de acest tip, existent pe piata articolelor de pescuit.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL