Lansete feeder 3.6 m Delphin

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Lanseta feeder carbon Delphin MAGMA M3 Method feeder 360 cm A: 215 g

101000297

Nou

Lanseta feeder carbon Delphin MAGMA M3 Method feeder A: 215 g

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

112.48 Lei x 4 rate

449.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

Lungime totala360 cm
Lungime stransa126 cm
ActiuneActiune de varf
Greutate produs286 g
Numar tronsoane3
Numar inele12
MaterialCarbon
TipFeeder
ModelMAGMA M3 Method Feeder
SportPescuit

Informatii

Lanseta feeder carbon Delphin MAGMA M3 Method feeder 360 cm A: 215 g

Seria de lansete de culoarea roşu închis a vinului Delphin MAGMA M3 este deja al treilea continuator al celei mai de succes serii de lansete pentru feeder de la marca Delphin. Am încercat să păstrăm totul ce ceea ce face aceste lansete bestsellere, dar să şi adăugăm ceva nou, pentru ca să ridicăm din nou mai sus ştacheta imaginară a calităţii, satisfacţia din pescuit şi fiabilitatea. Tocmai aceasta a stat în spatele apariţiei dezvoltării tehnologiei Delphin 2Power. Această tehnologie se compune din două sub segmente şi anume PowerWrap şi PowerJoin. Ambele segmente sunt aplicate la fiecare model din seria MAGMA M3. PowerWrap îl observaţi imediat la contactul cu lanseta. Este vorba de înfăşurarea suplimentară a carbonului pe toată lungimea lansetei, prin care am obţinut o creştere semnificativă a rigidităţii, de asemenea măreşte rezistenţa faţă de suprasolicitarea momentană a lansetei. În practică aceasta înseamnă o durată de viaţă a lansetei semnificativ mai lungă şi diminuarea predispoziţiei la deteriorare mecanică. Aspectul secundar al acestei înfăşurării, vizual, este un element foarte atrăgător al blancului structurat care, împreună cu mânerul cauciucat FullShrink creează o suprafaţă perfect antiderapantă. În plus, faţă de generaţia anterioară de Etna cu mânerul divizat, este mai cald în timpul lunilor reci. PowerJoin nu este un detaliu la fel de bătător la ochi ca şi wrap, dar este un element la fel de important al acestui ansamblu reuşit. Are un inel metalic mic la capătul fiecărei îmbinări, ceea ce diminuează semnificativ posibilitatea de deteriorare prin despicare a blancului.

În ciuda acestei cure de întărire am lucrat la supleţea blancurilor şi deci putem afirma din nou, că acestea fac parte în mod indiscutabil printre cele mai suple în clasa lor. De asemenea, blancurile îşi păstrează caracteristicile lor excelente peste medie din punctul de vedere al lansării şi a manevrării cu acţiune parabolică. Blancurile sunt echipate cu inele SiC care dirijează excelent firul.

Mânerul este acoperit cu plută care continuă plăcut spuma EVA maro profilată, al cărei rol este înlocuirea plutei în cele mai expuse locuri. Se termină cu un capăt elegant din aluminiu. Acest mâner calcă bine în mână şi în plus măreşte confortul din utilizarea lansetelor respective. Lanseta este echipată cu inele SiC uşoare de înaltă calitate. Acestea distribuie perfect forţa pe toată lungimea blancului şi ghidează foarte bine firul atât la lansări, cât şi la manevrarea peştilor.Lansetele sunt livrate cu cinci feluri de vârfuri de duritate diferită.

Caracteristici lanseta feeder carbon Delphin MAGMA M3 Method feeder  360 cm A: 215 g

  • Model Method feeder 360cm/215g
  • Număr piese: 3
  • Diametrul blancului deasupra mânerului: 13,61mm
  • Număr inele: 12
  • Lungime de transport: 126cm
  • Masa: 286g
  • Mâner: Plută şi spumă EVA
  • Lungime mâner (de la partea inferioară a lansetei până la mijlocul şeii): 49cm
  • Mărimea inelului de ghidare: 30mm

Reviews

1 alt produs în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL