Geanta greutati/momitoare Delphin Area LEAD Carpath, 25x20x10 cm

Genti pescar

Informaţii

Producători

Produse vizualizate

Geanta greutati/momitoare Delphin Area LEAD Carpath, 25x20x10 cm

420220230

Nou

Geanta greutati/momitoare Delphin Area LEAD Carpath, 25x20x10 cm

Mai multe detalii


Credit module tbi bank 3.3.5

39.83 Lei x 4 rate

119.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Informatii

Geanta greutati/momitoare Delphin Area LEAD Carpath, 25x20x10 cm

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA!

Geanta Lead bag a fost proiectată pentru păstrarea greutăţilor sau a hrănitoarelor de pescar. Tocmai în acest scop Lead bag este complet armat cu pereţi din toate părţile. Interiorul este împărţit în 4 compartimente care sunt cusute rigid, ceea ce împiedică greutăţile să se deplaseze între despărţituri în timpul transportului. Pe partea interioară a capacului exterior este prins cu fermoar un buzunar pentru păstrarea diferitor tuburi, manşoane sau alte accesorii care sunt necesare pentru confecţionarea monturii. Având în vedre presupusa masă ridicată a genţii umplute, Lead bag este echipată cu un mâner cu armare EVA suplimentară pentru purtare comodă.

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Caracteristici geanta greutati/momitoare Delphin Area LEAD Carpath, 25x20x10 cm

  • Dimensiuni: 25x20x10cm
  • Buzunarul interior: 23x18cm
  • Dimensiunea despărţiturilor interioare: 4buc 9x12cm

Reviews

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL