Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii mai bune, pentru a memora preferintele și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. close

Feeder 3.3 m

Oferte speciale

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Lanseta feeder fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302 A:10-35 g

BWP3302

Nou

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3002 este o lansetă de tip feeder din 2 tronsoane plus 2 vârfuri de schimb, cu acțiuni diferite, recomandată pentru pescuitul pe râuri și locuri unde utilizăm coșulețe năditoare de maxim 20g, şi aceasta doar în cazul în care utilizăm vârful cel mai puternic (cel roşu). Este practic un băț feeder de finețe pentru pești de talie mică și medie.

Mai multe detalii

139 lei

Fișa tehnică

Lungime totala 330 cm
Lungime stransa 170 cm
Greutate produs 229 g
Numar tronsoane 2 + 2 varfuri
Numar inele 12
Material Carbon
Tip Feeder
Putere aruncare 35 g
Clasa de putere Light
Material cotor Pluta
Sport Pescuit

Informații

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3002 este o lansetă de tip feeder din 2 tronsoane plus 2 vârfuri de schimb, cu acțiuni diferite, recomandată pentru pescuitul pe râuri și locuri unde utilizăm coșulețe năditoare de maxim 20g, şi aceasta doar în cazul în care utilizăm vârful cel mai puternic (cel roşu). Este practic un băț feeder de finețe pentru pești de talie mică și medie. Grosimea recomandată pentru firul utilizat este între 0,08mm și 0,16mm iar rezistența la rupere între 0,9kg și 2,27kg. Lanseta este echipată cu inele T-Sic de mici dimensiuni și mâner de plută + E.V.A.

Caracteristici lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302

  • Lungime: 3,3m
  • Actiune: A: 10-35g
  • Lungime stransa: 170 cm
  • Greutate: 229g
  • Tronsoane: 2+2vf.
  • Inele: 12
  • Material: carbon 24T<95%
  • Lansetă de tip feeder din 2 tronsoane plus 2 vârfuri de schimb, cu acțiuni diferite, recomandată pentru pescuitul pe râuri și locuri unde utilizăm coșulețe năditoare de maxim 20g, şi aceasta doar în cazul în care utilizăm vârful cel mai puternic (cel roşu). Este practic un băț feeder de finețe pentru pești de talie mică și medie. Grosimea recomandată pentru firul utilizat este între 0,08mm și 0,16mm iar rezistența la rupere între 0,9kg și 2,27kg. Lanseta este echipată cu inele T-Sic de mici dimensiuni și mâner de plută + E.V.A.

Recomandari de utilizare lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3302

Lanseta fibra de carbon Baracuda Winkler Picker 3002 este o lansetă de tip feeder din 2 tronsoane plus 2 vârfuri de schimb, cu acțiuni diferite, recomandată pentru pescuitul pe râuri și locuri unde utilizăm coșulețe năditoare de maxim 20g, şi aceasta doar în cazul în care utilizăm vârful cel mai puternic (cel roşu)

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL