Galeată feeder Delphin Atoma COMBI 3v1, 13 litri, rosie, galeata + lighean + capac

Cutii momeala

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Galeată feeder Delphin Atoma COMBI 3v1, 13 litri, rosie, galeata + lighean + capac

101000993

Nou

Galeată Delphin Atoma COMBI 3v1, 13 litri, rosie, galeata + lighean + capac

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc


Credit module tbi bank 3.3.5

25.30 Lei x 4 rate

101.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

TipCutie pescuit
ModelAtoma COMBI 3v1 13 litri
Numar compartimente1
Diametru30.5 cm
CuloareRosu
SportPescuit

Informatii

Galeată Delphin Atoma COMBI 3v1, 13 litri, rosie, galeata + lighean + capac

Găleată
Găleata feeder care datorită parametrilor săi este adecvată pentru transportarea şi pregătirea hranei. Este prevăzută cu un mâner metalic masiv, cu element de apucare de efect din lemn care calcă excelent în mână şi uşurează transportul. În interiorul găleţii se află o grilă de măsurare practică, datorită căreia ştiţi întotdeauna ce cantitate de nadă preparaţi.

Lighean
Ligheanul este destinat pentru prepararea comodă şi amestecarea componentelor nadei. Pe lateral dispune de ieşinduri practice care servesc la o mai bună apucare şi scoatere mai simplă din găleată. Este proiectat intenţionat într-o nuanţă diferită de cea a găleţii în care intră, fapt prin care poate fi recunoscută la prima vedere. Pe peretele interior se află grila care indică cantitatea nadei preparate.

Capac
Capacul transparent care calcă perfect pe găleată. Este fabricat din plastic transparent, fapt datorită căruia ştiţi tot timpul ce se găseşte în găleată, fără să fie nevoie să îl deschideţi. Pe laterale este prevăzut cu elemente de prindere care se fixează de marginea găleţii şi în felul acesta capacul stă întotdeauna la locul său.

Găleata cu ligheanul şi cu capacul se potrivesc perfect şi creează un set practic destinat pentru prepararea amestecurilor de nadă utilizate la pescuitul feeder. Toate cele trei produse sunt fabricate din plastic rezistent şi durabil care este şi uşor spălabil. Datorită variantei transparente a capacului şi a nuanţei coloristice uşor diferite a ligheanului, aveţi întotdeauna posibilitatea să ştiţi ce aveţi în fiecare parte şi ce se găseşte în acestea.

Parametrii tehnici:

Caracteristici galeată Delphin Atoma COMBI 3v1, 13 litri, rosie, galeata + lighean + capac

  • Diametrul interior al găleții: 13L - 30.5cm

Reviews

10 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL