Galeata pliabila Delphin CUBO, 10 litri, sfoara 7 m

Cutii momeala

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Galeata pliabila Delphin CUBO, 10 litri, sfoara 7 m

101001019

Nou

Delphin CUBO este o găleată practică construită din material impermeabil EVA. Având dimensiuni minime de transport nu ocupă spațiu în bagajul dumneavoastră. 

Mai multe detalii

59.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

TipCutie pescuit
CuloareVerde
SportPescuit

Informatii

Galeata pliabila Delphin CUBO, 10 litri, sfoara 7 m

Delphin CUBO este o găleată practică construită din material impermeabil EVA. Având dimensiuni minime de transport nu ocupă spațiu în bagajul dumneavoastră. Poate fi folosită în special când doriți să colecați și să transportați apă , să faceți sau să depozitați nada precum și pentru a stoca diferite accesorii folositoare în partidele de pescuit. Are o formă pătrată cu un volum mai mare față de o găleată rotundă cu aceleași dimensiuni de transport. Forma pătrată ajută deasemenea la turnarea cu exactitate a apei prin unul dintre colțuri. Datorită mânerului practic de care este atașat o sfoară, există posibilitatea să colectați apă în condiții dificile cum ar fi zona unui mal abrupt sau din barcă. Găleata CUBO este prevăzută cu un mâner de transport solid din plastic care ușurează transportul atunci când este umplută. Delphin CUBO este disponibilă in două mărimi: 5L si 10L.

Caracteristici galeata pliabila Delphin CUBO, 10 litri, sfoara 7 m

  • Volum 10L
  • Dimensiune: 22x22x25cm
  • Dimensiune transport: 22x22x5cm
  • Lungime sfoară: 7m

Reviews

10 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL