Categorii

Producători

Informaţii

Campanie promotionala TBI Bank - gonefishing.ro

Valabilitate campanie: 15.05 - 30.06.2023

Conditii participare & regulament

Pentru participarea la aceasta campanie, sunt eligibile persoanele fizice, cu domiciliul in Romania, care se incadreaza in conditiile de acordare a creditului de catre TBI Bank si care, in acelasi timp, urmeaza si respecta instructiunile de mai jos. Valoarea minima a cosului pentru a fi eligibil in campanie este de 600 lei, astfel, dupa aplicarea reducerii, creditul dvs. va fi de 500 lei.

Reducerea este aceeasi (100 lei), indiferent de valoarea cosului. Valoarea cosului trebuie sa de fie de minim 600 lei (TVA inclus).

Pasul 1

Inainte de finaliza comanda cu metoda de plata Tbi Bank Logo- plata in rate fara card, trebuie sa ne contactezi la numarul de telefon 0742-795373 sau la e-mail: office@gonefishing.ro si trebuie sa ne transmiteti datele solicitate (ce adresa de e-mail veti folosi la inregistrare si la realizarea comenzii).

Pasul 2

Dupa confirmarea inregistrarii in campanie, finalizeaza comanda pe magazinul gonefishing.ro cu plata prin Tbi Bank Logo  (in rate fara card) si primesti o reducere la cosul de cumparaturi de 100 lei in cazul in care achizitionezi produse de minim 600 lei si daca aplici codul TBI100 inainte de a finaliza comanda.

Pasul 3

Urmezi instructiunile primite prin e-mail de la Tbi Bank Logo. Dupa confirmarea aprobarii creditului astepti coletul acasa.


Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL