Categorii

Producători

Informaţii

Tombola "Pescuieste un Logan cu Baracuda"

 

Lista castigatorilor la extragerea din 01.12.2014

Premiul 1 - Autoturism Logan

 • Sorina Vespe, Rovinari, Gorj

Premiul 2 - Barca gonflabila cu motor electric

 • Placinta Cristian, Constanta
 • Balaizs Vonhoiz, Capleni, Satu Mare

Premiul 3 - Notebook

 • Florin Botonog, Brasov
 • Dan Gabriel Marcovici, Bârlad, Vaslui
 • Mihai Dumitrescu, Bucuresti

Mentiuni - Kit pescuit spinning

 • Robert Markos, Tiream, Satu Mare
 • Florin Groza, Sânnicolau Mare, Timis
 • Stefan Heinrich, Ciumesti, Satu Mare
 • Aurelian Leca, Focsani, Vrancea
 • Dinu Hodorca, Resita, Caras Severin
 • Radu Vasile Corbotiuc, Câmpulung Moldovenesc, Suceava
 • Mihaly Barna, Salonta, Bihor
 • Daniel Chiru, Bucuresti
 • Adrian Constantin Militaru, Craiova, Dolj
 • Daniel Chiru, Bucuresti

Tragerea la sorti si taloanele

http://fishingandhuntingtv.com/ro/concursuri/castigatorii-tombolei-baracuda.html

Informaţii generale

Cumpără produse inscripţionate cu sigla Baracuda de minim 150 lei şi vei primi un talon la tombola din 1 Decembrie 2014. Completează talonul şi trimite-l la magazinul de unde ai achiziţionat produsele - www.gonefishing.ro - la adresa gonefishing.ro. Data limită pentru completare şi trimitere a taloanelor este 1 noiembrie 2014. Pentru un singur produs mai scump de 150 lei se primeşte un singur talon. Taloanele se consideră valide dacă se completează pe verso toate informaţiile cerute de organizator. În cazul în care nu sunt completate integral, taloanele nu vor participa la tombolă. Nu vor putea participa la această tombolă: angajaţii firmei Baracuda, patronii şi angajaţii firmelor partenere care comercializează produse Baracuda.

Afis tombola gonefishing.ro - produse Baracuda

 

Model completare talon de participare

Afis tombola gonefishing.ro - produse Baracuda

Regulament campanie "Pescuieşte un Logan cu Baracuda"

 

1. Participanţi

Angajaţii companiei Baracuda şi ai firmelor partenere participante precum şi proprietarii acestora nu pot participa la această tombolă.

 

2. Modul de acordare al taloanelor de participare
Primesc taloane de participare doar persoanele care achiziţionează produse Baracuda în valoare de minim 150 lei. Pentru un singur produs în valoare mai mare de 150 lei, cumpărătorul primeşte un singur talon. Dacă, acesta va achiziţiona două sau mai multe produse a căror valoare depăşeşte această sumă, el va primi numărul de taloane corespunzător multiplilor de 150 lei după cum se va exemplifica mai jos: 

Exemplu calcul:

- dacă se achiziţionează un singur produs cu preţul de 180 lei se va da un singur talon;
- dacă se achiziţionează un produs al cărui preţ este de 325 lei, clientul va primi tot un singur talon;
- dacă se achiziţionează două produse a căror valoare cumulată este 325 lei, clientul va primi două taloane;
- dacă se achiziţionează mai multe produse a căror valoare este 800 lei clientul va primi 5 taloane (numărul de taloane cel mai apropiat de multiplu de 150 lei);

 

3. Modul de completare al taloanelor de participare

Talonul trebuie completat de către client cu toate datele solicitate pe verso: nume şi prenume, adresa, număr de telefon valid (pe care să fiţi sigur că-l veţi utiliza în decembrie), produsele achiziţionate, data şi semnătura. În secţiunea dedicată produselor, se va trece denumirea integrală a produselor (cum este inscripţionată pe produs), în catalog sau pe site. În cazul în care pe talon se completează doar o denumire generică: "mulineta si/sau lanseta Baracuda", talonul nu va participa la tombolă nefiind considerat valid. Pentru a valida un talon, denumirile produselor trebuiesc completate conform denumirilor trecute pe produs/ambalaj/site sau catalog. 

Exemplu de completare a denumirii:

- pt. o mulinetă se va completa "Baracuda WISH HT 2000", deci, nu doar "mulineta", "mulineta Baracuda" sau "Baracuda HT" ori alte combinaţii; 

- pt. o lansetă se va scrie "Baracuda Intesa 6006", şi nu doar "lansetă" sau "Intesa";

Vă rugăm să solicitaţi sprijinul personalului magazinelor partenere în momentul completării taloanelor, aceştia având obligaţia de a vă arată în catalogul firmei care este denumirea completă a produselor achiziţionate.

 

4. Depunerea taloanelor în vederea tragerii la sorţi

Talonul poate fi depus în magazinul din care aţi achiziţionat produsul sau pot fi trimise direct la compania noastră sau la adresa firmei Baracuda: Baracuda SRL, str. Gh. Doja nr. 135, cod Postal 720148, loc. Suceava, jud. Suceava.

 

5. Data limită pentru depunerea taloanelor

Data limită de depunere al taloanelor este 01 decembrie 2014, urmând ca aceasta să fie transmisă pe postul TV partener al firmei Baracuda, PVTV.

 

6. Mod de impozitare

Modul de impozitare pentru persoanele declarate câştigătoare se va face în conformitate cu prevederile legale.

 

 


Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL