Alte dimensiuni

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Lanseta spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g

BZFII220

Produs nou

Lanseta spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g este o lansetă din carbon concepută exclusiv pentru pescuitul șalăului. Mânerul E.V.A. este echipat cu mandrină ergonomică, cu un design inovator. Lanseta are o acțiune rapidă. Noul model se deosebește de precedentul prin inelele T-Sic cu piciorul foarte lung cu care sunt echipate.

Mai multe detalii

159.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Lungime totala220 cm
Lungime stransa115 cm
ActiuneRapida
Greutate produs152 g
Numar tronsoane2
Numar inele8
MaterialCarbon
TipSpinning
ModelZander Fest II
Putere aruncare21 g
SportPescuit

Informatii

Lanseta spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g

Lanseta spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g este o lansetă din carbon concepută exclusiv pentru pescuitul șalăului. Mânerul E.V.A. este echipat cu mandrină ergonomică, cu un design inovator. Lanseta are o acțiune rapidă. Noul model se deosebește de precedentul prin inelele T-Sic cu piciorul foarte lung cu care sunt echipate. Sunt inele foarte ușoare și rezistente, fiind ultimul trend în domeniu.

Caracteristici lanseta spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g

  • Lungime: 2,20 m
  • Actiune: A: 7-21g
  • Lungime stransa: 115cm 
  • Greutate: 152 g
  • Tronsoane: 2 
  • Inele: 8 
  • Material: carbon 30T<99%
  • Lanseta fibra de carbon Baracuda Zander Fest este o lansetă din carbon concepută exclusiv pentru pescuitul șalăului. Mânerul E.V.A. este echipat cu mandrină ergonomică, cu un design inovator. Lanseta are o acțiune rapidă. Noul model se deosebește de precedentul prin inelele T-Sic cu piciorul foarte lung cu care sunt echipate. Sunt inele foarte ușoare și rezistente, fiind ultimul trend în domeniu.

Recomandari de utilizare lanseta spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g

Lanseta spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g este o lansetă din carbon concepută exclusiv pentru pescuitul șalăului.

Video de prezentare a lansetei de spinning carbon Baracuda Zander Fest II 2.2 m A: 7-21 g

13 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL