Ace

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Ace pescuit Sasame Yamame

Produs nou

Ace pentru pescuit Sasame Yamame

Infiintata la 1946 in Tanba-Japonia, ca o manufactura de carlige de pescuit,s-a dezvoltat an dupa an,ajungand acum unul din primii cinci producatori din lume. Vasta experienta acumulata in prelucrarea otelului,combinata cu cele mai noi modalitati de ascutire, au dus la crearea a peste 90 de tipuri de carlige destinate tuturor tipurilor de pescuit.

Mai multe detalii

Produs in stoc

11 lei

Fisa tehnica

Tipplic
ModelYamame
Dimensiuni1-10

Informatii

Ace pentru pescuit Sasame Yamame

 Infiintata la 1946 in Tanba-Japonia, ca o manufactura de carlige de pescuit,s-a dezvoltat an dupa an,ajungand acum unul din primii cinci producatori din lume. Vasta experienta acumulata in prelucrarea otelului,combinata cu cele mai noi modalitati de ascutire,precum si cu ideile venite dea lungul anilor de la pescari renumiti, au dus la crearea a peste 90 de tipuri de carlige destinate tuturor tipurilor de pescuit. Telul lor este de a atinge perfectiunea la fel cum era si telul samurailor. De aceea carligele lor se doresc a fi la fel de ascutite si de rezistente ca si sabiile samurailor.

 

 

Caracteristici:

Model: Yamame

Ambalaj: plic

Marimi: 1;2;4;6;8;10

 

 

Nickel:F-745
Black Nickel:F-749
Gold:F-746

size

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

 

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL