Ace

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Oferte speciale

Ace pescuit Sasame Keiryu Gold

Produs nou

Ace pentru pescuit Sasame Keiryu Gold

Infiintata la 1946 in Tanba-Japonia, ca o manufactura de carlige de pescuit,s-a dezvoltat an dupa an,ajungand acum unul din primii cinci producatori din lume. Vasta experienta acumulata in prelucrarea otelului,combinata cu cele mai noi modalitati de ascutire, au dus la crearea a peste 90 de tipuri de carlige destinate tuturor tipurilor de pescuit.

 

Mai multe detalii

Produs in stoc

11.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Tipplic
ModelKeiryu
Dimensiuni1-16

Informatii

Ace pentru pescuit Sasame Keiryu

Modelul de carlig Keityu al japonezilor de la Sasame nu este un model pe care sa-l asociezi neaparat cu pescuitul la crap. Practica generalizata printre pescari este aceea a carligelor groase, de teama dezdoirii. O asemenea practica este de inteles in conditiile in care majoritatea betelor folosite in pescuitul la crap, sunt mult mai solide decat o cere marimea pestilor pescuiti. Insa rubenziana ofera, intre altele, si avantajul elasticului. Amortizarea produsa de acesta permite folosirea unor carlige mai subtiri, cu avantajul pe care il ofera acestea de a fi mai greu perceptibile de catre pesti.

 

 

Caracteristici:

  • Model: Keiryu
  • Ambalaj: plic
  • Marime: 3;4;5;6;7;8;9;10;12;14;16

 

 

 

Nickel:F-735
Black Nickel:F-739
Gold:F-736
Blue:F-738

      
     
     

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL