Ace

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Ace pescuit Sasame Beak

Produs nou

Ace pentru pescuit Sasame Beak

Infiintata la 1946 in Tanba-Japonia, ca o manufactura de carlige de pescuit,s-a dezvoltat an dupa an,ajungand acum unul din primii cinci producatori din lume. Vasta experienta acumulata in prelucrarea otelului,combinata cu cele mai noi modalitati de ascutire, au dus la crearea a peste 90 de tipuri de carlige destinate tuturor tipurilor de pescuit.

 

Mai multe detalii

Produs in stoc

11 lei

Fisa tehnica

Tipplic
ModelSasame Beak
Dimensiuni1,1/0,2,2/0,3,4,5

Informatii

Ace pentru pescuit Sasame Beak

 Infiintata la 1946 in Tanba-Japonia, ca o manufactura de carlige de pescuit,s-a dezvoltat an dupa an,ajungand acum unul din primii cinci producatori din lume. Vasta experienta acumulata in prelucrarea otelului,combinata cu cele mai noi modalitati de ascutire,precum si cu ideile venite dea lungul anilor de la pescari renumiti, au dus la crearea a peste 90 de tipuri de carlige destinate tuturor tipurilor de pescuit. Telul lor este de a atinge perfectiunea la fel cum era si telul samurailor. De aceea carligele lor se doresc a fi la fel de ascutite si de rezistente ca si sabiile samurailor.

 

 

Caracteristici:

  • Model: Sasame Beak
  • Ambalaj: plic
  • Marimi: 0/1, 1,2,3,4,5,2/0, 3/0, 4/0

 

Nickel:F-775
Black Nickel:F-779

 

size- marime

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

1/0

2/0

3/0

4/0

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL