Ace

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Ace pescuit Umitanago HG300 set 10 bucati Mareste

Ace pescuit Umitanago HG300 set 10 bucati

Produs nou

Ace pentru pescuit Umitanago HG300 - Japonia/ set 10 bucati

Carligele Hayabusa, fabricate de catre HAYABUSA FISHING HOOKS Company din Japonia, sunt rezultatul folosirii unei inalte tehnologii in cadrul procesului de fabricatie, de natura sa asigure putere sporita carligului, insa in acelasi timp sa-I ofere o flexibilitate potrivita.

Mai multe detalii

Produs in stoc

9.00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Varianteset 10 bucati
Tipplic
ModelUmitanago
Dimensiuni1-14

Informatii

Ace pentru pescuit Umitanago HG300 - Japonia/ set 10 bucati

Carligele Hayabusa, fabricate de catre HAYABUSA FISHING HOOKS Company din Japonia, sunt rezultatul folosirii unei inalte tehnologii in cadrul procesului de fabricatie, de natura sa asigure putere sporita carligului, insa in acelasi timp sa-I ofere o flexibilitate potrivita. Varful, ascutit chimic, este astfel dezvoltat pentru o mai buna penetrare. Varful, Patrunde foarte usor prin piele, cartilagiu si chiar cel mai tare maxilar aproape fara effort retinand pestele indiferent de punctul de contact.

 

 

Caracteristici:

  • Model: Umitanago HG300
  • Ambalaj: plic
  • Cantitate: 10 bucati
  • Marime: 3,5,6,7,8,9,10,11,12,14,

 

* pentru pescuitul stationar

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL