Ace

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Ace pescuit Sasame Light Circle ST set 10 bucati Mareste

Ace pescuit Sasame Light Circle ST set 10 bucati

Produs nou

Ace pescuit Sasame Light Circle ST set 10 bucati

Infiintata la 1946 in Tanba-Japonia, ca o fabrica de carlige de pescuit,s-a dezvoltat an dupa an,ajungand acum unul din primii cinci producatori din lume. Vasta experienta acumulata in prelucrarea otelului,combinata cu cele mai noi modalitati de ascutire, au dus la crearea a peste 90 de tipuri de carlige.

 

Mai multe detalii

Produs in stoc

11 lei

Fisa tehnica

Varianteset 10 buc
ModelLight Circle ST

Informatii

Ace pescuit Sasame Light Circle ST set 10 bucati

 Infiintata la 1946 in Tanba-Japonia, ca o manufactura de carlige de pescuit,s-a dezvoltat an dupa an,ajungand acum unul din primii cinci producatori din lume. Vasta experienta acumulata in prelucrarea otelului,combinata cu cele mai noi modalitati de ascutire,precum si cu ideile venite dea lungul anilor de la pescari renumiti, au dus la crearea a peste 90 de tipuri de carlige destinate tuturor tipurilor de pescuit. Telul lor este de a atinge perfectiunea la fel cum era si telul samurailor. De aceea carligele lor se doresc a fi la fel de ascutite si de rezistente ca si sabiile samurailor.

 

 

Caracteristici:

 

  • Model: Light Circle ST
  • Ambalaj: plic
  • Marimi: 1;2;3;

 

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL