Ace pescuit Hayabusa Umitanago HN300, 10 buc/set

Ace / Carlige

Produse vizualizate

Producători

Informaţii

Set carlige pescuit Hayabusa Umitanago HN300, 10 buc

Nou

Ace pescuit Umitanago HN300 Japonia set 10 bucati

Carligele Hayabusa, fabricate de catre HAYABUSA FISHING HOOKS Company din Japonia, sunt rezultatul folosirii unei inalte tehnologii in cadrul procesului de fabricatie, de natura sa asigure putere sporita carligului, insa in acelasi timp sa-I ofere o flexibilitate potrivita.

Mai multe detalii

Produs in stoc

9.00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Fisa tehnica

MaterialOtel
TipCarlige cu ban
ModelHN300
SportPescuit
FunctiiSunt foarte rezistente, nu işi pierd ascuţimea şi forma nici dupa o utilizare indelungata şi dupa mulţi peşti capturaţi.
Continut pachet:10 x Carlige

Informatii

Ace pescuit Hayabusa Umitanago HN300, 10 buc/set

Carligele Hayabusa, fabricate de catre HAYABUSA FISHING HOOKS Company din Japonia, sunt rezultatul folosirii unei inalte tehnologii in cadrul procesului de fabricatie, de natura sa asigure putere sporita carligului, insa in acelasi timp sa-i ofere o flexibilitate potrivita. Varful, ascutit chimic, este astfel dezvoltat pentru o mai buna penetrare. Varful, patrunde foarte usor prin piele, cartilagiu si chiar cel mai tare maxilar aproape fara efort retinand pestele indiferent de punctul de contact.

Carligele Hayabusa sunt realizate din otel calit de inalta calitate care ofera o rezistenta incredibila in stare de tensiune si rezistenta ridicata la coroziune. Carligele sunt ascutite printr-un proces chimic unic, care slefuiste un varf de ac, perfect concentric. Pentru o penetrare sigura si o montare usoara, sigura, de fiecare data, utilizati carligele Hayabusa!

Caracteristici ace pescuit Hayabusa Umitanago HN300, 10 buc/set

  • Model: Umitanago HN300
  • Ambalaj: plic
  • Cantitate: 10 bucati
  • Marime: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14
  • cu ban
  • forjat
  • argintiu
  • cu barbeta

 

Reviews

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse în aceeași categorie:

Plateste in siguranta cu cardul prin EuPlatesc la gonefishing.ro Plateste in siguranta cu cardul prin Mobilpay la gonefishing.ro Viziteaza site-ul gonefishing.ro - articole pescuit pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert SSL
SSL